Discord için yardım

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
hey gidi teamspeak 3 günleri
şimdiki nesil discord a sarmış :(

Discordu fave kurmuş bile olabilir.

Discord bir sesli iletişim uygulaması @mak res Tıpkı Skype gibi. Ama orada da farklı kanallar mevcut. Kanallarda da Sesli veya Yazılı odalar var. Girmek istediğin sunucunun bir adresi olur. Mesela benim ve arkadaşlarımın toplandığı bize özel bir kanal var. Tam olarak sorun nedir bu arada?

fave oyun admini olsun, yıllardır tek hayaliydi… gurur duyuyorum bu başarısıyla, maşallah. onca saat ekran başında, oturduğu yerler su olana kadar boşuna oyun oynamadı bu çocuk. aferin ailemizin gururu, nazar değmesin

Sağ olsun yardım edecek arkadaş çok, çözüm bulunmaz ise seve seve yardımcı olabilirim. Özel mesaj atabilirsiniz.Bunun dışında yanlış anlaşılmasın ama taaa eski forumdan beri forum içerisinde konu paylaşan BOT hesabı zannediyordum. :emoji_upside_down:

Sağ olsun yardım edecek arkadaş çok, çözüm bulunmaz ise seve seve yardımcı olabilirim. Özel mesaj atabilirsiniz.Bunun dışında yanlış anlaşılmasın ama taaa eski forumdan beri forum içerisinde konu paylaşan BOT hesabı zannediyordum. :emoji_upside_down:
beni neden

Geri