Dişçiden korkmak

Konu sahibi son olarak 4105 gün önce görüldü
korkmam fakat o garip sesler çıkartan aletlerinden de hiiç hoşlanmam :D

Kolonya müptelası olduğumu bilirim öyle anlatayım :D

Şuan ki teknoloji ile saçma olandır.Kaldı ki o korkunç diş ağrısından kurtulmak için neredeyse hertürlü eziyete katlanılır.Allah kimsenin başına vermesin.

Lügatımda olmayan deyim :honk:

Dişçiye hiçbir zaman ağrı için gitmemişim. Dolayısıyla nasıl bir duygu bilmiyorum. :p

Belki de tek sahip olmadığım korku. :) Kendimi bildim bileli dişçiye gittiğim için.

İlk dişçi deneyimimden sonra ortaya çıktı sağolsun eli pek bir hafifti :T:

Çocukluktan kalma olaraktan bendede mevcut bu korku efendim..
Genetik bişey olsa gerek , aile doktorumuz var halamın arkadaşı..
Her seferinde Ali der koskoca adamsın onca olayını duydum ettim , buraya gelince kedi gibi oluyosun der.

Teknoloji nekadar gelişmiş olursa olsun , insan bişeyden korkuyosa onun ötesi berisi yoktur..

Böyle hiç unutmam ilk diş doktoruna 8 yaşında gittim.
Beni oturtular , koltuğa o anda başlamış olan bişey işte..
Lavoboya gideceğim dedim Rahmetli dedemle gitmiştim.
Apartmanın 2 katındaydı o tuvaletlerdeki ufak pencereden , tırmanarak ,pis su borusunun yardımı ile ordan kaçmıştım çocukluk işte , akla bak kayıp düşsem ne olur kim bilir :)

Akabinde parkta markta gezdikten sonra eve gitmiştim.
Dedemden ilk vede son ozaman tokat yemiştim , tatlı bir anısı vardır diş olayının bende..

Şiddetli diş ağrısının nasıl bir şey olduğunu bilenlerin 'Diş hekimine hayran olmak' olarak algıladığı sayfa.

Kurban: " canım çok acır mı Siz dişimi çekerken "
Dişçi psikopat: "bahçeden gül koparmıyoruz burada evlat "

Şuan dişim ağrıyor ve bu tarz konular görmek istemiyorum. :T:

korkarım. Ama eskiden korkmazdım. Çok gittim korkmadım. Sonra babamın dişçisiyle tanıştım. Eski arkadaşımıymış neymiş. Dedim bir gideyim. Demez olaydım. Uyuşturucu olmadan kanal tedavi yapmaya çalıştı bana. Haftalarca gece diş ağrısıyla uyandım. Sorduğumdada psikolojik dedi.Geçen yıl anladık ki yapamamış. Hadi baştaaaan. Bu da böyle bir anım.

Siz Birde Benim Gibi Dis ve Ceneden Ameliyat olunda Goreyim Korkunuzu :p

Bi manyak benim galiba dişçiye gitmeyi cok seviyorum :p

dişçiden değilde diş operasyonundan korkuyom. :T:

Geri