Dişçiden korkmak

Konu sahibi son olarak 4105 gün önce görüldü
Tam 1 senedir diş mevzusuyla uğraşıyorum :T:
Her seferinde adamın elini ısırıyorum,tekme atıyorum.Çok şiddetli geçiniyoruz.
Hayatımda en nefret ettiğim olay diş.Ağrısını acısını düşmanım dahi yaşamasın yada yok onlar yaşayabilir .p

İlk dişçi ziyaretime bayağı bir tırsarak gitmiştim.
Korktuğum kadar zor geçmedi,şimdi rahatlıkla gidiyorum ama diş çektirmedim hiç o konuda bayağı bir tırsıyorum yani:T:

Ben daha cok etrafımdakiler korkuttuğu için korkuyorum

Kaçınılmaz olan, dişle ilgili sorun varsa ya gideceksin ya gideceksin er yada geç korkunun ecele faydası yok hesabı :p

senelerdir dişçime gitmeme rağmen o iğne ve makine sayesinde yaşadığım ürperti :S

Korkmadım, korkmuyorum o acıyı agrıyı çekeceğime paşa paşa gider tedavimi olurum :T:

Hergün gitsende dişçiye insan korkuyor diş çektirdim tekrar çekilcek diyolar gitmiyorum kanal tedavisi yaptırdım herşeyi yaptırdım ama halen korkuyorum :)

yapacağım meslekten birilerinin korkması hiç hoş değil :T:
korkan olursa 5 6 yıl sonra sorunu olan bana gelebilir -.-

Evet bu benim, sırf dişçiden korktuğum için bir hafta boyunca dayandım o ağrıya yahu.

çoğu insanın aslında iğneden korkmasından dolayı kaynaklanan hede.

Emrah Selçuk'a gidin adam çok tatlı, çok genç, çok sempatik filan :ask

Diş ağrısı gibi berbat birşey var dişçi korkusu nedir ya

Korkmak mı :T: cıxxx en son dişlerim çekildi hiçç sanki masaja gidiyorum gibi hissettim, dişciye yardım bile ettim :D
Tam 6 tane iğne vurdu, niye korkacakmışım :T:

Beni bu konuda deneyimli olarak bir FaRaH anlar .p

tabikide korkmuyorum ama
çalişma sistemleri bana cok ters geliyor
ne yani 15 seans ayagınamı gidicem senin ./

disciden korkmak degilde dis tedavisi icin okadar beklemek yoruyor insani.
hasta olan disleri hemen tedavi etse iyi illa 8-10 randevu verecek ( hasta olmayan disleri masraf cikarmak icin soyledigi de oluyor )sonucu ise fare tarlasi.d dis disten cikiyor oda para kazandigi icin seviniyor aklinca.

Geri