Dişçi Korkusu Nasıl Yenilir?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sağlık Soruları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskideb cok fazla alkol ve uystrcu tukettigim icin zamaninda uyusmuyor. Disci daha fazla igne vuramam diyor ve canim yana yana disimi cekiyordu. Hepsini biraktim ama nikotin tuketimi yuzunden hala uyusmada zorlaniyor. Igneden ya da islemlerden degil agriyi hissederek tedavi oldugum icin disci bile cekiniyor.

Bu senaryo dis sinirini yakalayamayan yeni disciler icin zannederdim. Isin ehline de gittim ama adam da "ebesinin *mi demeden edemedi. Simdilerde Uyusuyor ama...
O kadar fazla anesteziden sonra suna donusuyorum awk2
images (19).jpeg

yenmek mi? eheh.
genel olarak hastane fobim var ama dişçi bir kaç yüz tık üstü..:(
en son gittiğim dişçi dolgu için iğne yapmadı. ağrı eşiğim yüksekmiş.. dolguyu yerleştirdikten sonra başım dönmeye başladı, midem bulandı. ayağı kalksam bayılcaktım jdj. öyle sıkmışım ki kendimi, ağrı acı hissetmedim :m bir nevi anestezimi kendim uyguladım….

Ben asla yenemiyorum bu korkuyu, 20 lik dişim kırıldı kökü damakta kaldı aldırmam gerekiyor korkudan gidemiyorum..
Kökü kalan dişi çok kolay şekilde alıyorlar ve herhangi bir acı duyulmuyor. Kök orada kaldıkça risk yaratıp çene kemiğinde erime yapar ve diğer diş köklerini de etkileyen sorunlara sebep olur, bu sebeple en kısa sürede aldırtmak gerekiyor.

Geri