dışarıdan yiyecek ve içeçek getirmek yasaktır

Konu sahibi son olarak 1516 gün önce görüldü
bu uyarıyla karşılaşıyorsanız muhtemelen neredesinizdir? bilemediniz değil mi, tabi ki uzay istasyonu. uzay benim için her zaman bilinmez olmuştur. filmleri olsun, bilim kurgu romanları olsun, arthur c. clarke, tanrıların arabaları. burada olmam inanılmaz. space odyssey yani.

giphy.gif

-

milyoner-de-yarismaci-elendigi-soruyla-pes-11566534-7113-m.jpg

Sadece Türkiye'deki bazı mekanlarda uygulanıyor olabilir. O halde Türkiye bir uzay istasyonudur.

Vizyonu geniş kızımızın yarışma programında yanlış cevap verdiği soru. Halbu ki doğru cevaptı uzay istasyonu. Çünkü uzay istasyonunda mars kebabı yenir. Neden? Çünkü mars köyü inekleri dağda bayırda gezer, kekik yer. Eti lezzetlidir. Dışardan yiyecek içecek getirip uzay istasyonunun ambiyansını bozmaya hakkınız yok.

48376198_2445635975471100_395499018320347136_n.jpg

Edit: Çok özür dilerim. Nasaymış la bu! Bir an için ülkemden şüphe duyduğum için kahroldum şu an.

:gamer:
Buna çok güldüm :sırıt:
Bazen çok saçma hatalar yapıyorlar :mrslkm: Hatta bugün tekrar rastladım. Kenan Işıklı olan bölümlerrden birinde şöyle bir soru vardı"hokey, paten ne tür bir zeminde yapılır"
Adam önce seyirciye soruyor, yüzde 90nın üzerinde buz çıkıyor. Sonra tatmin olmayarak yarı yarıya joker hakkını kullanıyor. Şıklarda buz ve kum kalıyor. Adam bilin bakalım ne cevap veriyor? K U M.

:gamer:
Sanırım oradaki atmosfer gerçekten farklı, bunun başka bir açıklaması olamaz.

benim evde öyle bir yasak yok
getirin kızlar

Geri