Dışarıdan Ne Sıklıkla Yemek Söylersiniz?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
yemege gidiyoruz tabi ama eve pek soylemiyorum. bu ev ne işe yariyor kardesim? otururum evimde kendi yemegimi yaparim ne isim var ulan disardan gelen yemekle? bak her yeni cumlede daha da sinirleniyorum kaybolun gidin surdan canimi sikmayin.

Haram-helal noktasında bir süredir dikkatli davrandığım için artık dışardan yemek almıyorum; içine ne kattıkları belli değil.

2 günde 1 kere dışarıdan yerim. Şu sıralar Japon lokantası buldum, gayet güzel yemekleri var hafif. Akşamları iyi gidiyor.

Her hafta mutlaka 1-2 kez disaridan yerim, genelde ama arkadaslarla yemek konulu bulustugumuz icin eve siparis etmek yerine restaurantta yiyoruz. 2 senedir eve nadirdir yemek soyledigim.

Genelde evde yemek yapıp yiyen biriyim. Dışardan ayda yılda bir söylerim. O da acil bir işim çıkmış yemek yapmaya vaktim yoksa söyler yerim. Aksi halde cimrilikten değil, kendi yaptığım yemeğin sağlıklı olduğuna inanıp, dışardan yapılan yemeğe çok fazla güvenmediğimden yemiyorum.

Çok işim olduğu zaman çok nadir zamanlarda söylerim onun dışında kendi yemeğimi kendim yaparım

Yalnızsam ve evde yemek yoksa söylüyorum. Bir de dışarıda tüm gün işlerim olunca el mecbur dışarıdan yiyorum.

Evde kimse yoksa veya canım çok çekmişse söylerim.

Geri