Dışarıda öpüşmek size göre yanlış mı?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Ben yapmam. Yapana da karışmam…

ulu orta kalabalık yerlerde olmamak kaydıyla ani gelişen öpüşmeler olabilir

Dudis den ise evleri Yok mu diyom almanya da Burda daha görmedim sjsjs
Yanaktan öpme ise ne var onda (:

Masum bir öpücüğe karşı değilim
Ama sokakta sevisilmesine karşıyım

Bana göre şeyler değil tabi başkalarının canı nasıl istiyorsa öyle yapsınlar.

Bir çocuğun önünde yapmayacağınız şeyleri sokakta yapmayın. Gerisi kişinin tercihine kalmış

Biz toplum olarak her şeyi abartmayı seviyoruz. Bazen haddimizi bile aşıyoruz. Sarılanlara lafım yok, ufacık öpücüklere de. Ama kamusal alanlar olan sokak ortasında, parkta, orda burada birbirine ileri derecede cinsel temasta bulunanlara anlam veremiyorum. Madem aklınızda fikrinizde başka şeyler var kamusal alan olmayan evlerinize gidin.

Biz toplum olarak her şeyi abartmayı seviyoruz. Bazen haddimizi bile aşıyoruz. Sarılanlara lafım yok, ufacık öpücüklere de. Ama kamusal alanlar olan sokak ortasında, parkta, orda burada birbirine ileri derecede cinsel temasta bulunanlara anlam veremiyorum. Madem aklınızda fikrinizde başka şeyler var kamusal alan olmayan evlerinize gidin.
Japonlar ayakta uyuma kabinleri üretmişler ya yakında onların çift kişilikleri de çıkar Bu Dertten De kurtuluruz. Köşe başlarına birer tane yerleştirirler uygun bir ücrete ceptankı olarak hizmete girer. Az modern olalım değil mi. :)

Yoo.
O agacin altini simdi aniyor musun? Söylevi nereden cikacakti yoksa?

Öte yandan, mal beyaninda bulunur gibi,sevdiceginizi ortalikta pazarlamayin.

Kalamış parkına biz gençken yalamış parkı derdik. Yani vardı bunlar evet.

Geri