Dışarıda Aslan Evde Süt Dökmüş Kedi Olan Erkek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bknz. Kılıbık erkek.
Evde beceremediğini dışarıda yaparak kendi ruhunu tatmin eder.

Kılıbık :p

Evlenince erkeklerin büyük çoğunluğu bu şekil olacak. :d

askerdeyken yıldırım isimli astsubay vardı , adam azrail gibiydi 2 metre boy gözler fal taşı kaşlar nike işareti kadar çatıktı höd dedimi tabur iştima titrerdi , adam ağzımıza ederdi eğitim alanında posamızı çıkarırdı , intikale çıktımızda en önde giderdi , askeride hiç sevmezdi puşt çok çektirdi bize , ama karısının yanında bir lightselami edasında süzülürdü , efendim karıcım , peki karıcım , anladım karıcım derdi hep , kaçkere karısı lojmandan kovduda nizamiyede yatmak zorunda kaldı , hiç unutmam bigün ulan sibel ömrümü yedin lan diye söylenip bize durup dururken istikamet vermişti , tam olarak 1,5 saat sürüngen etti bizi o.çocuğu 1 saat daha olsa dilimiz uzayıp kuyruk bırakıcak kıvama gelicektik.

bazıları dışarda ejderha , evde cenin kadar masumdur süt dökmüş kedi ne kelime

Genelde evli olanlar ailelerinin yaninda yada arkadas cevresinde kadina soz geciriyor imaji vermek icin bunu yapar.

Günümüzde 'Evinde aslan dışarıda süt dökmüş kedi ' modeli daha mevcut.

olması gereken de bu değil mi zaten

Tam da olması gerektiği gibi. Yapabilen mesut.

İş, tanıdığınız, tanımadığınız, sevdiğiniz, sevmediğiniz bir sürü insanla bazen sohbet edasında bazen ortak bir çıkarı kovalamacasına sürdürülen ilişkiler. Hayatın içerisinde çeşitli meşguliyetler var. Bir nevi mücadele sahası.

Ev. İnsanın ailesiyle huzur, mutluluk bulacağı paylaşımlarda bulunacağı, hayatın içerisinde aynı gemide yer alınan, ortak mücadeleye girişilen, toplumun çekirdeği olarak nitelenen en küçük kabile.

Bu ikisinde aynı insan olamam. Olamazsınız. Olmamalıyız.

Geri