Disardayken aklina caninin cektigi bir yemek gelmesi ve ev halkini bundan haberdar etmek icin bir mesaj atmak/aramak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
-anacum, aksama sutlac yapabilir misin?
+daha once deseydin ya! kim yapacak simdi bunu? kac kez soyledim sabah soyleyin bana diye
-ama canim cekti
+yapmayacagim

sonra eve geliyorsunuz ve sutlac yapildigini goruyorsunuz. iste analar kiyamaz. biricik anam benim. ANA GIBI ANA HEYT BE diyerek ustune atlarmiscasina sariliyorsunuz.

you the bomb
20220413_135513.jpg

Arayıp da böyle bir talebim olmadı ancak zaman zaman sevdiğim bir şeyi dile getirdiğimde, annem ya da gelinimiz mutlaka birkaç gün içinde yapıp haber verir.

ayy ne zaman böyle canımın çektiği bi şey aklıma düşse annem pırasa yapmış olurdu o akşama. mırın kırın ederdim ama şimdi bir başıma o pırasayı bile özlüyorum. ay canım anam yaaa çilekeş karı. ay bi duygulandım ben.
herkes sad verirken benim bu mesaja patlamam peki jdjdkdkd.

Canının çok istediği şeyi dillendirmeden bi an da önüne gelmesi peki??? Keşke başka bişey isteseydimle devam eder gider..

biz birileri gibi ailemizle yaşamadığımız için ben anneme sütlaç yap dediğimde ankara'da yapıp yediği olmuştur.

Ne kadar saçma sapan konular bunlar ayol. Canın çektiyse al dışardan gelirken. Hatta evdekilere de al. İnsanlık budur. "Sütlaç canım çekti yapsana bana" bu nasıl bir aymazlık.

oha nasıl bi lükse sahipsiniz ln. ben ne yemek var soruma bile gelince görürsün cevabını alıyorum:(((

ya bu hayatta en sevdigim sey anacumla ugrasmak :p sinirlense, dovse, azar isitsem de fark etmiyo uhuh. disardan almak ayri, ana yemegi ayri yani. herhalde surprizler de yaptigimiz oluyo ama konu o degil ki. bizim evde adettir. yemek olarak ozel bisi istiyorsak sabahlari soylememiz gerekiyo yoksa hakkini da sureni de kaybettin ve o gun yapilmayacak (yani sofrada ne varsa o yiyilecek), tabi eger kendin yapacaksan o ayri. ama bazen durup dururken canin ozel bisi ceker hani. gun boyunca onu dusunur durursun. iste oyle bir anda oglen vakti haber saliyosun eve ve dayak yemis kadar oluyosun telefonda :p onca azar isittikten sonra yine de annelerimizin canimizin o cektigi seyi yapiyo olmalari peki? konu bu iste.

ya annem o gun gercekten uzulmustu beni telefonda azarladigi icin. ya kiyamam ya :d o gun eve gulerek geldigimde o da gulmustu. icimdeki darlik gitti dedi. lieffieee

anacığıma "yap kız bugün bir dible" diyemeyeceğim de kime diyeceğim. şimdiden yemek listesini bizim kıza tebliğ ediyorum. kdjs onlarla birlikte yaşıyor olduğum günlerde "bugün canım şunu çekti" dediğim de olurdu, o gün değilse bile sonraki gün yapardı annişim. naz yapabileceğim bir annem varken nazımı yaparım, o da nazlanabilir, dilediğini yaparım.

Geri