Dis Mihraklar ve Faiz Lobisi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

BIZI CEKEMEYENLER.

• EVET NEDEN

Kullanılan: 0 0.0%
  • HAYIR SACMALIK

Kullanılan: 1 100.0%
  • ILGILENMIYORUM

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
son zamanlarda sikca dillerde dusmeyen sozler ne kadar dogruyu yansitiyor sizce gercekten fazi lobisi pesimizdemi neden dis mihraklar bizi mi kiskaniyor neden yapilan yollar kopruler havalimanlari demir yollari parami uretiyor....

@Yabani 3.havalimanının burada olamsının Avrupanın bazı Ülkelerini elbette zarara sokuyor bu Ülke gelişmesin diye devrim arabalarının hiakyelerini uçak fabrikalarının kapanışlarını traktör fabrikalarına çevrilmesini ilk çok partili siyasetini başlatan adamların kellesinin koparıldıklarını silah zoruyla cumhurbaşkanı seçimlerden vazgeçirilenler ve bunun gibi bir çok şey peki sen bunlara ne ad veriyorsun keyfi işler olduğunu mu bu memlekette hiç bir başarı cezasız kalmadı bunları yapan kesinlikle ben delim peki ya kimler:D

ve Cumhuriyetin başından beri sayısız buna benzer olaylar senin içni neden kaynaklıdır söyler misin ?

Bu Ülkenin kurulduğundan beri bağımsız olduğunu falan mı sanıyorsun yoksa he ?

@Yabani 3.havalimanının burada olamsının Avrupanın bazı Ülkelerini elbette zarara sokuyor bu Ülke gelişmesin diye devrim arabalarının hiakyelerini uçak fabrikalarının kapanışlarını traktör fabrikalarına çevrilmesini ilk çok partili siyasetini başlatan adamların kellesinin koparıldıklarını silah zoruyla cumhurbaşkanı seçimlerden vazgeçirilenler ve bunun gibi bir çok şey peki sen bunlara ne ad veriyorsun keyfi işler olduğunu mu bu memlekette hiç bir başarı cezasız kalmadı bunları yapan kesinlikle ben delim peki ya kimler:D

ve Cumhuriyetin başından beri sayısız buna benzer olaylar senin içni neden kaynaklıdır söyler misin ?

Bu Ülkenin kurulduğundan beri bağımsız olduğunu falan mı sanıyorsun yoksa he ?

Acaba rahatsız olan avrupa ülkeleri hangileridir ?

Bir iddiada bulunduysan doğruluğunu ispatlamak zorundasın, hangi ülkeler sorumu yineliyorum. Almanya mı , İngiltere mi ?

sen git araştır demesini biliyorsun ya sende gider araştırırsın o halde cevabını bileceğin soruları sormana gerek yok:D

haha yani ülkemizde dış mihraklardan, faiz lobisinden daha tehlikeli insanlar var :) fazla dışarıya gitmeye gerek yok

Biraz kitap okumanızı tavsiye ederim beyler. Çok cahilsiniz.

Ülke Ortadoğu'dan farksız her gün çeşitli sebeplerden dolayı insanlar ölüyor, terör batağına saplanıp kalmışız kim kıskanır seni? Evinde oturup avakado yiyerek kitabını okuyan Avrupalı senin hangi kezbansı özelliğini kıskanacak acaba?

Dış mihraklar Aramızıda bozmuş nedense ..

Geri