Diş hekimi korkunuz (Dentafobi) var mı?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

• Evet,maalesef var.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır,öyle bir korkum yok .

Kullanılan: 2 100.0%
  • Fikrim yok/ İlgilenmiyorum.

• Diğer; (Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    2

Dıs hekimi ile bir anım var o aklıma geldi;
Askerde dişim agrıdı dagdan asagıya indik direk Diş hekimi asteğmenin yanına gittım.Adam soyle bir baktı sen ayı gibisin sana bişey olmaz demesiyle girişmesi bir oldu hic bir agrı kesici yapmadan dolgu yaptı cıktım.O acıyı bir ben bilirim birde kepim resmen yamuldu.

Yok.:sırıt:

yok ama o tükürük çeken alet fayda etmiyor bana yutkunup duruyorum 4 koldan tükürük üretiyorum o ara 4 çeşmeden tükürük doldurulurken 1 çeşmeden boşaltılıyor yetmez tabi

hiç yok keyifli bir şekilde gider otururum koltuğa

korkmak değil de ne biliyim sevmiyorum

Cok kucuk yasta basladim dis sorunlari yasamaya, ilk gittigim dis hekimi cok tatli, cocuklarla cok iyi anlasan, cocuk daha ne oldugunu anlamadan isini halleden bicir bicir bi kadindi. Citayi cok yukseltti tabii ama hic korkum olmadi. Cok pahaliya patlasa da hala ona gitmeyi tercih ediyorum :aeg:

Benim var korku mu bilmiyorum ne olacağını bilmeme endişesi

Korku denemez, çekinme diyebiliriz. Ağzım sonuna kadar açıkken ve dişçi işini yaparken yutkunamama sorunu yaşıyorum. Özellikle dişimle uğraşılırken daha çok yutkunmak istiyorum nedendir bilinmez.

Korkum yok.
Biliyorum çünkü kaçış yok, muhakkak oturulacak o koltuğa eğer dişim problemliyse (:

Geri