Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyvallah beyler =)
Dış görünüşe önem verenler daima kaybedenlerden olurlar mesela bir insanın kalbi altın gibidir melek gibi bir insandır fakat dış görünüşü bunu yansıtamaz dış görünüşe bakıp ta bu iyi yada kötü deyip te ani hüküm vermek çok çirkin bir davranıştır önce bir tanışmayı deneyiniz bakın verdiğiniz hüküm yanlış mı doğrumu belki doğru hüküm verdiniz belki de yanlış bunu siz kendiniz görmelisiniz başkasının ne dediği hiç önemli değildir kusura bakmayın biraz uzattım.
Saygılar.
iç görünüş sütyen,külot falan mı?
ilginç bir olay olmuş gerçekten ama üniversite ortamında olduğum için şaşırmıyorum : ) tamam kızın yaptığı doğru olmamış ama sende de hata buldum dürüst olmak gerekirse.Sonucunda sen orada çalışıyorsan üzerine düşeni yapmalı ve şahsi meseleni de oraya taşımamalıydın.
Haklısınız, ancak okuldakı kıız karsımda gorunce dayanamadım bende. Sonuç olarak iyi bir ders aldığını sanıyorum.
ama bence bu olayda sizde bir ders almışsınızdır.