dış görünüşe önem veriyorum diyen çirkin kız

Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Armudun sapı Üzümün çöpü vs işte bir bakmış yaş 35 olmuş Ego dersen tavandan çıkmıştır kendini ne sanıyor artık orasıda meçhul :D

Yine kız olduğundan kurtarıyor.
Bir halta benzemeyen ama güzel kızlara sulanmakla kalmayıp ağırlığından büyük egosu olan erkeklere ne demeli ??

Akilli kizdir , ambalaja aldanmayan kizdir bikere :-P

çok poh pohlanmıştır
çirkin olduğu bu sözden sonra söylenmeli.
-çok çirkinsin, keşke ölsen.

Valla ben veriyorum.
Giyimi,kuşamı yerinde olsun.
Eller,dişler temiz olmalı.
Ayakkabı konusuna girmiyorum bile.

Niye kiz ?erkeklerde önem veriyor.
Dış görünüse önem vermek bakimli olmasina önem vermek cok ayri birsey!
Tamamen fiziksel özelliklerine bakiliyor yok iste tam manken gibi olmasada yüzü guzel olsun.Manken gibi yuzu cok guzel olmasada olur.
Eh fena degil gibisinden..Cok yanlis ice sinme diye birsey var ve herkes bunu buldugunda seviyor ve evleniyor..Yani etkilesim onemli.Hislerinize önem verin.Sonra onu tanimaya baslarsiniz.Karsinizdaki kisi size kendinizi iyi hissetiriyorsa onu tanimaya baslayin.Yok yakisikli degil cok yada cok guzellikte kalmayin.Karsindaki kisinin davranislari ,kendini bilmesi önemli oyle degilmi?Kendinize yakin hissettiyseniz bembeyaz sayfayla onla baslarsiniz.Basitlesmeyin lutfen.Herkes beğenilir Angeline Juli gibi ama ya onla mutlu degilsen.

Aynaya bakmayan baktığınıda göremeyen kızdır :D

Kendimizi dev aynasinda gördükce herkesi ezer geceriz oysa kimi kaybettik farkinda bile olamayizz

en azından aksini söyleyenler gibi samimiyetsiz değil dedirten:T:

ee bende dış görünüşe önem veriyom ama yakışıklı mıyım? nayır :T:

ne var bunda

Bunun bir de dis gorunuse onem vermiyorum diyen guzel kiz versiyonu var :p

bizde cirkiniz ama ele ayaga onem veriyoruz. Bakimli duzgun olucak tabi.

Geri