dış görünüşe aşık olmak

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
İlk görüşte doğal olarak dışına vurulcam

bkz: Recep İvedik'in dediği gibide ruhun güzel olabilir ama gel gelelimki ruhlar alemindede yaşamıyruz:D

Günümüz genclerının en cok onem verdıgıgı husus cıldı guzellıktır.
Yas ılerledıkce genelde cogunun kafası dank eder cıldı guzellıgın degıl ılmı guzellıgın onemlı oldugunu:)

:D neresi gzl olursa olsun ilgilenmiyorum artik :D canlari cehenneme :D

Aşık olmak dış güzellikle alakalıdır zaten.
Sevgi ise ruhuna dokunduğunu hissettiğinedir :)

Aslında Doğru demiş Recep.Davul Bile dengi denginedir derler Ya O misal..Biz hep Kendimizi Kandırırz.Güzellik önemli değil diye..Bir nevi Avuntu..
Evet Aslına Bakarsan Önemli değil.Yanlış düşünüyoruz Tabikide..

Güzel Olursun ama sohbetin davranışların bozuk olur(kız erkek) Bu seni karşı cinsten soğutur.Çirkin Olursun biraz sohbet muhabbet bir bakarsın ki o konuştuykca ruhunu Okşarsın..Aslında herklesin Bir kaderi Vardır.Ve İnsanın kaderi kim olursa olsun ona güzel gelir.

Mecnun'a sormuşlar.Leyla bukadar çirkin.Sen Nasıl seviyorsun diye.
Mecnun cevap vermiş..SEN GEL BİRDE BENİM GÖZLERİMDE BAK '' demiş...Aslında bu söz herşeyi Açıklıyor.Lakin İlk zamanlar gerçekten önem veririz.

Günümüzde insanların karşı cinsin nasıl biri olmadan güzelliği olsunda gerisi sonra gelir..

Bknz. izdivaç programlarına.. Paravanı açtıkdan sonra olmaz diyolar genelde

Evet ilk izlenim bu olabiliyor bazen ama zaman gectikce hergün keşfettiginiz suret değil yürek oluyor .
Fazla zorlamamali bence.

Dis guzelligi ilgimi cekmeden ic guzellini nasil bileyim.

Yalniz ben suna inanirim. İci guzel olanin guzelligi ddisina da vuruyo.

Banka hesaplarinin guzelligine asik olmayi tercih ederim ajsfshsjs

Eski zamanlarda görücü usulü olduğu için(genelleme yapıyorum) şimdi dış görünüşe önem veriyor zamane gençleri demek çok normal o zamanlar siz hiçbir şeye önem vermeden aşık dahi olmadan evlendiriliyordunuz.Şunu belirtiyim ilk bakışta tek tutulduğum yer gülüşü olmuştu sonra zaten patladı gitti

Geri