Diş ağrısı

Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
Kulak ve mide ağrısının muadili, en az onlar kadar kötüdür.

Lisedeyken dişim ağrıdı ve şişti. Dişçiye( Dişçi dediğime bakmayın, diş hekimi değildi, hani kırıkçı ve çıkıkçı olur ya o türden bir dişçi, Zaten gerçek diş hekimi şişen dişi çekmez.) gittik. Ağzım açık şekilde elindeki penseyle vurdu düşlerime. Bu mu? Yoksa şu mu? diye. Ben de tereddüte düştüm. En son vurduğuna he he o dedim ve tuttu çekti. Sanki canımı çekti bedenimden ve zaten bir daha dişim falan ağrımadı, şişmedi vs..

Acı acı ama doğum sancısı kadar zor değil

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok netsin ya direkt teşhis :d

rakı basın dişe rakı iyidir mikropları da öldürür.
Diş ağrıyorsa tedavi ettirmek yerine ağrıyı baskılamaya çalışanlar var oysaki ağrı varsa diş tedavi sinyali veriyordur, ertelemek de sorunu çok daha fazla büyütmekten başka işe yaramaz.

Diş ağrıyorsa tedavi ettirmek yerine ağrıyı baskılamaya çalışanlar var oysaki ağrı varsa diş tedavi sinyali veriyordur, ertelemek de sorunu çok daha fazla büyütmekten başka işe yaramaz.

rakı bassssss :d
hala ağrırsa o zaman rakıyı az kullanmışsın demektir :d

Hayatım boyunca hiç yasamamistim dört beş ay önceye kadar.. sadece kulak ağrısı yaşıyordum arada bir kronik olmuştu artık ve siz kulak ağrısı gormemissiniz triplerindeydim. Sonra bi diş ağrısı belası bulaştı böyle bir ağrı yok... inşallah bir daha yaşamam... yaşayan herkese de geçmiş olsun üzmeyin onları zaten yükleri ağır..

ALLAH kimseye nasip etmesin böyle derdi. zamanında 3 adet morfin vurup uyuşmayan dişimin beni nasıl sabahlara kadar uyutmadığını bir ben bilirim .
O yüzden dişlerinizi sağlıkla sevin.

majezik dayanılmaz olanlara iyi çözüm oluyor. daha ötesi için apranax fort.
kısa çözümler için karanfil içerikli şeyler, rakı, tuzlu su gargarası gibi gibi

Geri