Dirty Dancing 2

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
"Dirty Dancing 2" Geliyor!

2024 yılında çıkması beklenen filmi yönetecek isim belli oldu.

Başrollerini Jennifer Grey ve Patrick Swayze'nin üstlendiği, 1987 yapımı "Dirty Dancing"e (İlk Aşk, İlk Dans) yıllar sonra bir devam filmi geliyor. Lionsgate, bir devam filminin gündemde olduğunu 2020 yılında duyurmuştu ancak şimdiye kadar bu konuda somut adımlar atılmamıştı.

Jennifer Grey'in Frances "Baby" Houseman rolünü tekrarlayacağı filmi yöneteck isim; "50/50", "The Wackness", "Nine Perfect Strangers" gibi yapımlara imza atan senarist, yönetmen ve yapımcı Jonathan Levine oldu. Yönetmenliğini devralmadan önce projeye yapımcı olarak dahil olan Levine, devam filminin senaryosunu da Elizabeth Chomko ile birlikte kaleme aldı.

Yine "Dirty Dancing" olarak adlandırılan devam flmi için bu yılın sonlarında sete çıkılması planlanıyor. Film 2024 yılında izleyiciler ile buluşacak. Orijinal filmde Jennifer Grey'e eşlik eden ve unutulmaz dans sahnelerine imza atan Patrick Swayze, 2009 yılında hayata veda etti. Fakat yapımcılar filme Swayze'nin anısını bir şekilde dahil etmek için çalıştıklarını açıkladılar.

Filmin konusu gizli tutuluyor ve oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de henüz belli değil. Yönetmen Jonathan Levine, filmde orijinal filmin müziklerinin yanı sıra 90'lı yıllardan hip-hop parçalara yer verildiğini söyledi.

4630873.jpg

Ne varsa eski filmlerde var tabii... Şimdi çekilen çoğu film hiç de ilgi çekici değil ayrıca oyuncular da eskisi kadar kaliteli gelmiyor.

bu furya ilk başladığında bütün klasiklere dokunmadan rahat etmeyecekler deniyordu, gerçekten de öyle olacak gibi. bazı filmler o zamanın ruhuyla çekildiği için güzeldir, remake'i istese de başarılı olamaz. başarı kıstası filmin sevilmesi değil de getireceği hasılat olunca, bu incelikler düşünülmüyor tabii. dirty dancing soundtrack'i haricinde sevemediğim ender kült filmlerden biridir, yine de ticari kaygılarla piç edilmesini istemem.

Ben bunu izlememiştim inanır mısınız

@Raskolnikov

Dans ve müzikler ilgi çekici olduğu için kendi adıma beğenerek izlemiştim ve tabii ki Patrick Swayze için.:) Malum o dönem hayran olunan isimler hangi filmi çevirse izlenirdi. Tom Cruise, Rob Lowe, Matt Dilon, River Phoenix, Ralph Macchio, Kirk Cameron v.s film çevirdiği zaman hemen ya sinemalara koşulurdu ya da filmleri kiralanırdı.:)

@Raskolnikov

Dans ve müzikler ilgi çekici olduğu için kendi adıma beğenerek izlemiştim ve tabii ki Patrick Swayze için.:) Malum o dönem hayran olunan isimler hangi filmi çevirse izlenirdi. Tom Cruise, Rob Lowe, Matt Dilon, River Phoenix, Ralph Macchio, Kirk Cameron v.s film çevirdiği zaman hemen ya sinemalara koşulurdu ya da filmleri kiralanırdı.:)
bunların arasından oyunculuğuyla bugünlere dek gelebilen tek kişi tom cruise oldu, o da şimdilerde meşhur olduğu filmi top gun'ın ikincisini çekiyor. bazı çok bilindik filmleri saymazsam (e.t., the shining, indiana jones gibi) en sevdiğim 80'ler filmi top gun olabilir. onun için de benzer kaygıları taşıyorum ama en azından ilk filmdeki ekip oynuyor, çok kötü olacağını düşünmüyorum.

bunların arasından oyunculuğuyla bugünlere dek gelebilen tek kişi tom cruise oldu, o da şimdilerde meşhur olduğu filmi top gun'ın ikincisini çekiyor. bazı çok bilindik filmleri saymazsam (e.t., the shining, indiana jones gibi) en sevdiğim 80'ler filmi top gun olabilir. onun için de benzer kaygıları taşıyorum ama en azından ilk filmdeki ekip oynuyor, çok kötü olacağını düşünmüyorum.
E.T dedin de ne ağlamıştık o filmde...:)

Top Gun ilk hali ile kalmalı hatta her film ilk hali ile kalsa çok daha güzel olur bana göre ancak aynı tadı verecek oyuncu ve senaryo bulamadıkça sürekli geçmişe dönüyorlar, dilerim güzel bir film ortaya çıkar.

konu sahibi kızmaz ise allah affetsin dirty talking diye okudum. benim fesatlığım.
filmi izlemedim ama izlemeyi düşünebilirim. melodram ile yaptığımız kültür sanat gecemize bu filmi de ekleriz.

Geri