Diriliş Ertuğrul

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
gerçekten harika mesajlar veriyor hele bir tapınakçının dediğince Müslüman dostlarımızla kanınızı dökeceğiz demesi gibi çekim kalitesi falan harikaydı

Geçen yıl da yine Trt ekranları'nda "Dombıra " müziği eşliğinde "Kızılelma" adlı diziyle Türk istihbarat dizisi sandığımız şey beni 3.bölümden sonra hayal kırıklığına uğrattı ve takip etmedim. Şimdi birkez daha Milli duygularımıza hitap ettiğini düşündüğüm bir dizi daha yapıyorlar ilk bölümü izlemedim fırsat bulynca izleyeceğim. Başrolde Engin Altan Düzyatan varmış :D

abi dede korkutu anlatan dizi yapsınlar setine gidip makyözüyle bile fotoğraf çektirmezsem ben de ib.neyim. bırakın bu ayakları diycem ama, bu millet hala kurtlar vadisi izliyör. shdjdsk neyse engin altan düzyatan için eleştirmiyorum.

İlk bölümünü izledim ,gayet başarılı olmuş.İlk bölüm geçer not aldı birkaç bölüm daha izleyelim bakalım :)

Çok güzel, izleyicileri tarafından yeni bölümleri heyecanla beklenen bir dizi.

Sen anlat Karadeniz dizisi başladi.
dört sezondur ilk defa reytinglerde birinci olamadı. Total reyting grubuna göre Diriliş Ertuğrul yüzde 29 izlenme oranıyla ikinci sıraya yerleşti.

Şişirilmiş balon ..
Kurgusu ve senaryosu kendini tekrar eden, sayamayacağım kadar çok mantık hatasıyla dolu ve artık sıvaları dökülmeye başlayan bir bütçe ..

hikayeyi bildiğim için hiç izlemedim sonunda başrole atatürk geliyor. :d

Daha hiç izlemek nasip olmadi :D bi ortamda sohbeti geçince ayni Mehmet Ayan gibi oluyorum :D

[YOUTUBE]NyC8KJRwrWs[/YOUTUBE]

dizi izleyicilerinin psikolojik terapiye ihtiyaç duydukları obvious
yeni yeni izleyici videoları geliyor
kliniklik

spoiler yememek için tarih okumayı bıraktığım trt dizisi

Marka olmuştur
c8b5181833036d9e4d50619ffef92c34.jpg

Geri