Direnişim

Konu sahibi son olarak 4823 gün önce görüldü
Belkide hüzünler içinde boğuldum bu kadar derin yaşarken duyguları. Ne sen varsın yanımda ne de sensizliği yaşatan duygularım.. sarıyor heryanımı senin bıraktığın derin yaralar.. her nefes alıp verişim acıtıyor yüreğimi.. sevda diyorum sevda başka bir hasretlik abidesi yaşadığım.. peki ya senin bendeki o kocaman yerin ne olacak.. ya ölmeli ya öldürmeli duyguları ya var olmalı ya yaşatmalı sevgiyi . Aşk diyorum aşka direniyor tüm bedenim. Haykırıyorum yine geceye usulca seni seviyorum..

Aşk neydi ?

Aşk neydi sahi.. aşk nasıl bir duygu nasıl bir histi
Kalem kalem yazarken her kelimede satırlarda seni bulmaktı aşk. Gözleri kapatmaya kıyamayan gözünü açınca zıplayan kalbine bastırıp yüzünde gamzelere boğulmaktı. Yavaş yavaş usul usul gel aşk. Korkutmadan gel bana incitmeden kırmadan sevgiyle gel.. sevki sevmenin güzelliğini yaşayayım.. sevki ruha Can gelsin. Sen sevki sevda olsun adı. Adımız olsun biz
olsun hersey.. seni dinliyorum kapatıyorum gözlerimi nefes alıp verişimde diyorum o da düşünüyor hissediyorum koyuyorum elimi kalp atışlarıma .. her atış her söze tabi diyorum söyle diyorum söyle.. aşk bu kalp ritminde aşk bu ritmi hızlandıran o güzel adamda.. nasıl güzel geldin sen benim dünyama.. derin derin cekiyorum seni içime nefes alırken.. yudum yudum içiyorum su içerken .. gözlerimi açmaya kıyamıyorum uyanırım diye.. aşk neydi sahi ben neydim biz neydik? Adım adım yürüyorum her adım daha da yaklaştırıyor seni bana.. ve ben en yakın adımı istiyorum biliyormusun? Ben ne istiyorum ?

Seni..

Sevgili RuYa,hos geldiniz.
İyi forumlar.

Aşk
seher vakti en sevgiliyle buluşmak, konuşmaktır.

Geri