direksiyon sınavı

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
selam arkadaşlar, yakın zamanda direksiyon sınavına girmiş arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum. 19-20 eylül'de direksiyon sınavım var ve 7'sinde okulum açılıyor. o yüzden direksiyon derslerimi erken alıyorum kurstan. ama hocam gelene kadar kullanmayı unutabileceğimi söyledi. araba var aslında ama çalışmaya fırsat bulabileceğimi sanmıyorum çünkü iki hafta okulda olacağım, gelir gelmez de sınava gireceğim. dersleri şu an alıyorum ama 19'una kadar unutur muyum, araya zaman girince soğur muyum acaba? :( bi de ilk seferde geçmem önemli ya sonrasında staj yüzünden git gel yapmam imkansız. çok zor durumdayım :(

Bu konuda en önemli şey,öncelikle kendine güvenmen.Yapamayacağım diye başlarsan kendini o yönde olumsuz yönlendirirsen telaş yaparsın bu da sınavında sana zorluk çıkarır,bu 2 hafta içerisinde bir iki kez zaman yaratmaya çalış kısa süreli bile çalışsan yeterli olur.

Unutmazsin fakat zaman araya girdiginde rahat kullanman zorlasir. O yuzden vakit ayirmaya calis ve arada arac kullan.

ya işte okuldayken mümkün değil de umarım ders programına boş gün koyarlar da erken gelme imkanım olur :(

Zorlanmadan park yapabiliyorsan sorunun olmaz. Sırf park yüzünden ehliyet almıyorum :p

Umutsuzluk ve güvensizlik yüzünden çok başarılı insanların çok ama çok basit şeyleri yapamadığına şahit oldum o yüzden kendini olumsuz yöne itip durma :)

ben ekimdeki sınava gircem
acele etmeye gerek yok
gireriz öyle yumuşak yumuşak [emoji112] [emoji112] [emoji112] [emoji112]

Bak senin nikinde furuş'da var zaten .. Emin misin ? Alacan mı illa ehliyeti :)

heheheh cok zorlastirdilar la [emoji14]
eskiden 70 alinca geciyodun yazili sinav gibi
simdi sinyal vermeyince bir baska bahara diyolla [emoji23]

Bende senin gibi direksiyon sınavından korkuyordum kalırım kesin diyordum ama bi mucize oldu direksiyon sınavını yapan hoca öz dayım çıktı ne park ne de geri geri hiç bir şey yaptırmadı turu attım sadece ve geçtim :asd:

ya sınavlarda pek stres yapmam ben aslında, araba kullanırken de çok rahatım ama emin de olamıyorum ki. komisyon üyeleri biraz gergin oluyolarmış :p

Senin dikkatini dağıtmak için ugrasacaklar mutlaka ki.soğuk kanlı olduğun sürece kemeri takip dikiz aynanı kontrol edip heyecanını bastirdigin surece daha rahat olmaya baslarsin.
Ne sorarsa sorsun sakin arkanı bi an bile adama dönüp bakma :D
Yola çıkarken de yolu ortalayip çıkma sakin:D yani direksiyon hakimiyeti refleksler önemli : )

iş komisyonda bitiyor kesinlikle umarım iyilerine denk gelirsin,kuralları da uygularsan almış bil,zaten bence senin yapamayacağın birsey yok.d

Hic kasma kendini, ve dua et sinav suresince hic bir salak canli yolunu kesip hoca fren yapmak zorunda kalmasin :D

hadi bakalım ehliyetini al ilk arabanı ben hediye edeyim sana güzel kardeşim :')))

ayy hepinize teşekkür ederim aegishjalmur'un sözünü okudunuz lütfen siz de unutmayın :D bi künefe ısmarlasa da yeterdi ama araba almayı tercih etti asjskdja

Geri