direct 3d

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
direct 3d nerde indirbilir benim indir kiler hepsi saçma sapan çikti ta

burada indirmi zaten world dosyasi çik ti

Bir şeyi yanlış veya eksik yapıyor olabilirsiniz. PC'nize indirilen şeyi tam görebilseydim daha sağlıklı yardım edebilirdim belki. Vermiş olduğum linkten sorunsuz indirilmesi lazım.

Not: Direkt yükleniyor.

:hi:

Bir şeyi yanlış veya eksik yapıyor olabilirsiniz. PC'nize indirilen şeyi tam görebilseydim daha sağlıklı yardım edebilirdim belki. Vermiş olduğum linkten sorunsuz indirilmesi lazım.

Not: Direkt yükleniyor.

1MR0a5.png

Buradan, ilgili programdaki Direct eksikliğinden kaynaklanan bir hata gibi gözüküyor. Ofis paketini komple kaldırıp tekrar kurmanız, sonra da verdiğim linkten direct güncellemeniz sorununuzu giderebilir. Deneyin isterseniz.

Buradan, ilgili programdaki Direct eksikliğinden kaynaklanan bir hata gibi gözüküyor. Ofis paketini komple kaldırıp tekrar kurmanız, sonra da verdiğim linkten direct güncellemeniz sorununuzu giderebilir. Deneyin isterseniz.

nasıl yani Ofis paketini

nasıl yani Ofis paketini

Power Point uygulaması genelde Microsoft Office paketi içinde sunulur. İlgili programın bir dosyası bir şekilde silinmiş olabilir. Paketin komple tekrar yüklenmesi sorunu giderebilir. Sorun devam ederse, verdiğim linkten de güncelleme yapmayı deneyin. Yine olmazsa başka yollara baş vururuz.

Şimdi çıkmam gerekiyor. Yarın takip ederim konunuzu.

pc deki bütün herşeymi güncelletirmecem :(

Günaydın;

Hayır efendim, her şeyinizi değil. Sadece Office programını denetim masasından kaldırıp tekrardan (aynı sürüm veya en yenisini) kurmanızı, ardından verdiğim linkten direct güncellemenizi öneriyorum. Bunlar yapabileceğiniz şeyler değilse, bu işlerden anlayan yakındaki arkadaşlarınızdan yardım almanız uygun olacaktır.

Günaydın;

Hayır efendim, her şeyinizi değil. Sadece Office programını denetim masasından kaldırıp tekrardan (aynı sürüm veya en yenisini) kurmanızı, ardından verdiğim linkten direct güncellemenizi öneriyorum. Bunlar yapabileceğiniz şeyler değilse, bu işlerden anlayan yakındaki arkadaşlarınızdan yardım almanız uygun olacaktır.

denetim masanda hangisi olduğu resmli olarak gösterbilirsiniz.

Günaydın;

benim denetim masadaki
7M4vol.png

Geri