dinliyorum öyleyse tümevarim

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Merhaba bos sayfa. merhaba okur ve merhaba kendiimmmmm....
muhtevasi baslikta net olan cinsten,
bu bi kisisel müzik konusu... veyahutta müzik kutusu... bazi zaman belli mi olur daveti, balosu...
Ancak :)
"bu davette topugunuzun ya da kanadinizin biri kirik olmali,
bu sarti yerine getirmeyenler kırık ön disler ya da desik cigerlerle de katilabilirler"

Giris parcasini Rammstein ile yapacagim cünki O da zamaninda bi sarkilarinin girisinde bize selam cakmisti!
2005'te cikan Rosenrot albümündeki "zerstören" parcasinda,
"ich muss zerstörennnnn!!!!!" diye diyaframimizin en ücra kösesinden eslik ettigimiz kisimda, Devrim Kaya'nin sesinden bi erzurum agiti caliyor: "Huma Kuşu"
Parcaya uysun diye huma kusunun bi kanadini biraz kirpmislar, uzun havayi bölmüsler lakin cok da yakistirmislar... bebek rammstein...

başlığın çok güzel serbest çağrışım şakaları yapılabilir ama konu sizin olduğundan mütevellit mümkünati bu kadar, hayırlı olsun

başlığın çok güzel serbest çağrışım şakaları yapılabilir ama konu sizin olduğundan mütevellit mümkünati bu kadar, hayırlı olsun

Bu ara sahneyi esprilerinizle doldurusunuzdan,
bildirim gelince ben sizden bi "dinliyorum öyleyse..." sakasi bekliyordum dogrusu
Olay mahallinden belirtiyorum sasirtildim :)

Bu ara sahneyi esprilerinizle doldurusunuzdan,
bildirim gelince ben sizden bi "dinliyorum öyleyse..." sakasi bekliyordum dogrusu
Olay mahallinden belirtiyorum sasirtildim :)
konuya direkt espriyle girip " ne diyor ulan bu " izlenimi bırakmak istemedim. Yoksa şakalari hazırdı.

Ne demek lütfen :)
Ne olur olmaz cayin altini kapadim esprileri bekliyorum

Sesliyorum öyleyse kıta durun
: bir askeri söyleşi programı
Cigniyorum öyleyse Yutadurun: bir yemek programı

düşünürken komik gelmişti , yazınca tüm albenisini kaybetti gözümde

Neyse ki korkulan olmadi sayin seyirciler
@Gabiah tan beklenen "glu'yorum oyleyse yarin" minvalde espri gelmemesi takipcilerini hayrete cevirdi :)
böyle bakınca olaya çok daha iğrenç bir espri düzeyi çıktı ortaya ancak glu gibi şahsına münhasır bir insanı kişisel sohbetlerde ki esprilerime karıştırmiyorum, daha toplumsal bakıyorum onun esprilerine

Ben bu parcayi, komiktir, en cok bu 1 dklik versiyonuyla dinlemeyi severim :)
Bas Belasi(1982) filminde metin akpinar "makber"in efsane icrasi...
Rolünden mütevellit muzip bir tavirla söylese de bence adeta ders niteliginde..
Metin akpinar'in bir tane bile tsm albümü yapmamis olmasi büyük kayip bnm nezdimde.
Film ve tiyatro sahnelerinde ne kesit kaldi ise onu dinliyoruz.

Geri