Dinledikleri Müzik Türüne Göre Erkek Kişilikleri Analizi

• Kullanıcı heLen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 283 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişilikleri müzikte gizlenmiş galiba. Error verdi.

Heijan- Semt Oturuşu

yazıyı asıl yazan (konu paylaşan kişiyi demiyorum buraya dikkat) gerçekten kolpaymış yüzeysel ve amaçsız anlatmış..

Genelde Türkü ve Türk sanat müziği dinlerim ilginç geldi bana.

Klasik ve Jazz Müzik Dinleyen Erkekler
Bu tarz müzik dinleyen erkekler sosyetenin en ünlü erkekleridir.Türkiye'de bu tarz takılan erkekler sayısı çok azdır sanata yatkın ve bu tarz takılan erkekler hem davranışları hemde giyim tarzları ile kızları uzaktan görünüşleriyle bile etkilemeleri yeter.Şık takım elbiseleri fönlü saçları ve bakımlı tırnakları uzaktan göründüğünde bile anlaşılır.Tabi her takım elbise giyen erkek bu tarz modern takılıyor diye de birşey yoktur.Zaten aradaki farkı indikleri araba markası ve uzaktan parlayan şık ceketlerinden anlaşılabilir.

yani diyo ki karılar parayı görünce etkilenir

Bir çok yenilik getirmişlerdir küpe göz kalemi saç uzatma ve bunun gibi bi sürü şeyler.Bunlar kendilerini diğerlerinden farklı göstermektedirler.Deri rockçıların sembol kıyafet giyimidir ama bu sonradan günümüzde siyah renkli veya aşırı renk karışımı kıyafetlere dönmüştür. Rockçıların en büyük sembol giyimlerinden biri de convers ayakkabısıdır bunun dışında dar paça siyah kot pantolonda onlara ait bir giyim tarzıdır.

İşte ben buna gülerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri