W
Elmas Üye
Ne ararsan var diyosun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aura adına mı cevap vereyim kendi adıma mı?
tüm ateistleri egm ye reportladım.
multi üyelik sayılmadığı için kimse banlayamıyordu da.sistemin bug'ını bulmuşum ahgdsjadshg
Zor günlerdi tabi, banlamayın bu kızı bi daha, bilgisayarın başına oturunca kalkmak bilmeyen, "biraz da ben oynayayım" diyen küçük kardeşi tekmeleyen büyük kardeşe dönüşüyor sonra. :p Scarlett online olmuş, selam veremiyorum bak. O kadar fularlı mesajım sonrası, benim hesaptan deizmle ilgili "ne şiş yansın, ne kebap inancı" diye yorum atmıştın, daha da iki kelime edemedim onun üzerine. :p
bunları nasıl hatırlıyosun bu nası bi hafıza diycem ama, ben de hâlâ başşad'ın imzasını bile hatırlıyorum. eskiler beni tanır yeniler örnek alır ;) slkdaşldk niye selam veremiyosun, bozuk atarım diye mi?^^ kjdjksdfjks
Bozuk atmanı da istemem tabi ama sen "ne şiş yansın, ne kebap" deyince, "birikimli gördüğüm bir insanın böyle yorum yapması baya şaşırttı beni" deyip, laf sokmuştu, ondan. :p
Trojan virüsü gibi beyin hard diskinize bulaştı mı temizlemesi biraz zor olabilir zira..
hatırlamıyorum ama o dönem ben de deisttim muhtemelen. amacımın sulandırmak olduğunu çok net hatırlıyorum ama.benim her söylediğimi niye ciddiye alıyosunuz, almayın xd
valla birader bu hesabı satın aldım ben, konuyu okumadım bana bulaşmayın pls.
Eugène
nişe falan anlatıyodun noldu sesin kesildi birden ? müslüman mahallesinde salyangoz sattrmayız biz.
sen açmadın mı bu konuyu eugene ? kafa mı buluyosun bizimle acaba ?
ben eugene'in hala oğluyum, agnostiğim. ne şiş yansın ne kebap diyorum yani.
Agnostisizmi ne şiş yansın ne kebap, durumu gibi algılayanları görünce bütün laflarımı yuttum. Sayılı din bilip görüşlerine hakim olmayan insanlara neyi ne kadar anlatabilirimi çözümlemeye gittim. Döneceğim.
Not: Aklı başında dediğimiz adam bunu yapıyorsa bırakıp gidelim.
zengin hanımlar pm'den ulaşabilirler. yakışıklıyım, karizmatiğim, iyi yemek yaparım, allah izin verirse bu siteden damatlığımla çıkacağım.
Dur buldum, şu muhabbet işte ya:
-
Daha yazdığın neler neler var: En bombası şu herhalde.