Dini bayram kutlayan ateist

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Kibar olmaya çalışıyordur, ne yapsın.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

ateist olduğu halde utanmadan tatil yapıyor, o kadar da düşünceli olsun.

Evde bir tane inançlı kişi olunca dini bayramın gereğini yerine getirmek zorunda kalıyoruz :) koyun kesildi ve bir kısmı dağıtıldı, sonrası mangal ve kavurma.
Görevimizi yerine getirdik, ne olur ne olmaz.

Amicus certus in re incerta cernitur.

Evde bir tane inançlı kişi olunca dini bayramın gereğini yerine getirmek zorunda kalıyoruz :) koyun kesildi ve bir kısmı dağıtıldı, sonrası mangal ve kavurma.
Görevimizi yerine getirdik, ne olur ne olmaz.

20200729_074929.jpgBizde aynı şeyi yapıyoruz da biz danaciyiz babacim.:D Sen Adanalısın bilirsin. Şuraya bir fotoğraf atacam bir yerin şişebilir ama olsun nabalım.:D

Ulan konu nerden nereye geldi.:D

Climax'sın avatarındaki bacaklar çok güzel ben konuya adepte olamıyorum.

Geleneklerine bağlı bir dinsizdir herhalde. Hem kurban bayramı kutluyorum ayağına etleri götürüyordur. :D

Bayramları dini inançlar çerçevesinde mi geçiriyorsunuz? Bayramları rituelleşmiş bir gelenek olarak görüyor olabilirler. Ateist olan kişiler neden böyle görmesin dimi ama ;d veyahut inançlara saygı duyuyor olabilir.

Yakın çevresi dışındakilere ateist olduğunu açıklamak istemiyor da olabilir.

Ayrım yapmadan her türlü bayramları kutluyorum.

inançlılar ateistlerin nimetlerinden yararlanırken normalde ateistler dini bayramları kutlayın camı sorun çıkıyor beyler.

Bütün atayiz ya da çok da bu işlerle arası olmayan arkadaşlarımın bayramını kutladım. Onlar da nezaket gösterip benimkini kutladı. Büyük şeyler değil bunlar, hıristiyan arkadaşım yok ama olsa belki happy christmas derdim onlara. Alevi arkadaşlarım var, ramazanın dışında farklı günlerde oruç tutuyorlar. Bunu fark ettiğimde önlerinde yemek yemiyorum. O günlere özen gösteriyorum. Buna nezaket derler, muhabbeti artırır, sizi olduğunuzdan farklı yapmaz. Ne olursan ol gel diyenlerden değilim ama insanlığa önem veririm.

Geri