Dinamo Zagreb - Fenerbahçe (3-1)

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı 24 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecektir. TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ MAÇ TAKVİMİ

24 Eylül Çarşamba TSİ 22.00: Dinamo Zagreb-Fenerbahçe

2 Ekim Perşembe TSİ 19.45: Fenerbahçe-Nice

23 Ekim Perşembe TSİ 19.45: Fenerbahçe-Stuttgart

6 Kasım Perşembe TSİ 23.00: Viktoria Plzen-Fenerbahçe

27 Kasım Perşembe TSİ 20.45: Fenerbahçe-Ferencvaros

11 Aralık Perşembe TSİ 23.00: Brann-Fenerbahçe

22 Ocak 2026 Perşembe TSİ 20.45: Fenerbahçe-Aston Villa

29 Ocak 2026 Perşembe TSİ 23.00: FCSB-Fenerbahçe

Kaynak

Tedesco yeni geldiği için Süper Lig takımlarını tam olarak bilmiyor ancak Avrupa takımlarını iyi biliyor, bu sebeple ona göre dört dörtlük bir oyun kurması gerekir.

Avrupa maçlarına bu oyunculuk ile mi çıkacağız?

Sezon başında teknik direktör değiştirirseniz olacağı budur, koskoca bir sezon çöpe gitti maalesef. Ara transferler de kurtarmaz çünkü o güne kadar puan kaybı çok artacağa benziyor.

süper lig başka avrupa başka.

ayrıca lig olarak gs 3-5 sene ambargo koyar önüne geçilemez .
Teknik direktörün Avrupa takımlarını iyi biliyor olması tek avantajımız ve tabii ki yabancı oyuncular için de daha kolay olacaktır ancak yine de takım tam oturmadığı için zor bir maç olacağını düşünüyorum.

Teknik direktörün Avrupa takımlarını iyi biliyor olması tek avantajımız ve tabii ki yabancı oyuncular için de daha kolay olacaktır ancak yine de takım tam oturmadığı için zor bir maç olacağını düşünüyorum.
kolay geçer fb için avrupa minimum çeyrek final görür

Zagreb’i hiç izlemedim ama dün ki futbola göre bir skor söylemem gerekirse
2-1 Zagreb diyorum

ama kadro değerlerine bakarak bir skor üretmek gerekirse 2-0 / 3-1 fener kazanması gerekir derim.
Bu maçı almak zorundayız çünkü rakipler zorlaşacak ancak alabilir miyiz kısmını artık ben de bilemiyorum. Dediğin gibi TS maçı ve dünkü maç çok iç açıcı değildi.

Bu maçı almak zorundayız çünkü rakipler zorlaşacak ancak alabilir miyiz kısmını artık ben de bilemiyorum. Dediğin gibi TS maçı ve dünkü maç çok iç açıcı değildi.

fenerbahçenin en büyük hatası seçimi Eylül de yapmaları ve sezona mou ile başlamaları oldu bunları geçen sezon bitiminde yapsalardı gelen td en azından takımı daha iyi tanıyabilir ve hazırlamak için yeterli zamanı olurdu.

fenerbahçenin en büyük hatası seçimi Eylül de yapmaları ve sezona mou ile başlamaları oldu bunları geçen sezon bitiminde yapsalardı gelen td en azından takımı daha iyi tanıyabilir ve hazırlamak için yeterli zamanı olurdu.
Oturmuş bir kadro olsaydı ya da Dzeko gibi takımı iyi tanıyan biri tabii ki teknik direktör değişikliği bu kadar olumsuz etki etmezdi ancak hem oyuncular yeni hem de teknik direktör ve biz Avrupa maçlarına çıkacağız. İşimiz çok zor.

Geri