Sözlük Dimçayı

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1691754788704.png

1691754811155.png

Senelerdir gitmek istediğim fakat bir kere teşebbüs edip ayılara yem olacağız korkusu ile okadar dağı aştıktan sonra bulamayarak tekrar geri indiğimiz bir çay Sjsjs
Alanya da saklı kalmış bir hazine Google yorumları okuduktan sonra tamamen hevesim kaçtı böcek VS var yazmışlar temiz değil yorumları okudum yine canım sıkıldı :d

Ne ayısı ksksk
Kuzenim sürekli gidiyor.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
böcek var diye hevesi kaçmış.
oldu sen git diye doğanın yapısını bozalım.

• Hımm
en son gittiğimde temiz ve böceksizdi… soğukluğundan dolayı suyuna girme cesaretinde bulunamasam da :d gidilebilir bi yer. ulem be özledim…

Yemekler de hijyen açısından belirtilmiş. Doğayı boz diyen mi oldu acabası

yemeklerde hijyen diye bir açıklama yok konuda, müneccim bku yemedim nereden bileyim ondan bahsedildiğini.
senin için böcek avına çıkarız tamam

Boşver ben seni Kızılırmak a götürürum sazan falan yakalar yeriz . Salata senden :D
Orası ayrı ama buraya ahtim var dedik gittik yarıya kadar çıktık ama bulamadık Sjsjsjjs sizin/bizim orda bi baraj var neydi orası kaban mıydı o ya ?

• Kahkaha
Tepkiler: L_
yemeklerde hijyen diye bir açıklama yok konuda, müneccim bku yemedim nereden bileyim ondan bahsedildiğini.
senin için böcek avına çıkarız tamam
Canım gel istersen bir de döv böyle rahatlayacak gibi durmuyorsun ? Sjsjsj

Orası ayrı ama buraya ahtim var dedik gittik yarıya kadar çıktık ama bulamadık Sjsjsjjs sizin/bizim orda bi baraj var neydi orası kaban mıydı o ya ?
Bilmiyorum ki. Ama ege de ki nehirler daha güzel hepsinden oralardan da bak dim şart değil

• Beğen
Güzel yer ve mutlaka görülmelidir.

• Beğen
eskiden yukarıda halatlı bi köprümsü bir şey vardı oradan atlanıyordu kaldırmışlar üzücü

Ayı, böcek, bunlar bir şey mi, geçen bir arkadaşım gitti dinozor görümşler, tabii gerçek, gitmeyin çok tehlikeli yer, adeta cürasik.

Rakı servisi de yok galiba, hani rakı servisi olsa gidilir, dinozor olsa da problem değil, somuçta o da Allah'ın yarattığı bir can.

unnamed.jpg

• Kahkaha
Buradaki anim kotu ya. #Ex'lerfalakayayatirilsin. :d

• sarılma
Dim Çayı benim tekrar tekrar görmek isteyebileceğim bir yer.
Çayın içerisindeki alanlarda kahvaltı yapmak, kahve içmek paha biçilemez.

Tabi klasik olarak suyun içerisinde 5 saniyeden fazla duramazsın iddialaşmaları....

Keyif aldıktan sonra çıkışta biraz ilerleyince, kafanızı kaldırıp yüksek kayalıkların tepesindeki Dim Mağarası'nı görebilirsiniz.
Efsanedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri