dilek türkan

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
incesaz'ın eski solisti, geçenlerde ilkokuldaki müzik öğretmenimle sarmaş dolaş bi foti paylaşarak beni dumur etmiş eeen sevdiğim kadın vokal. :p böyle güzel bi ses olamaz ya. canlı da dinlemiştim, dünyanın en tatlı kadınlarından biri. aşık olmuş olabilirim bu kadına.

img-2.jpg

[YOUTUBE]0euI2yQeZpc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]jPRMKryEZqw[/YOUTUBE]

Gözünüzü kapatıyorsunuz, sesini dinlerken bir Dilek Türkan hayal ediyorsunuz ve tam da hayal ettiğiniz gibi çıkıyor. Önceleri dinlerken sesin kime ait olduğunu bilmiyordum, tahmin ettiğim görüntüyle eşleşmesi beni epey şaşırtmıştı. Sesiyle bütünleşmiş, sesi kadar zarif sanatçı.

Kendisini çok tanıdığımı iddia edemem ama" çok aşığın var " isimli şarkıyı dinlerken hep mest olurum.Ses bana hep dokunur o yüzden

içerken dinliyom. sesi bana, çok güzel ve de çok tatlı geliyor.

Otomatik calmaya baslar; kalbim seni ozler, yollarini gozler, nerde verdigin sozler; nicin neden gelmedin

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=7yctsxA8JO4[/YOUTUBE]

Bi tuvana turkay degil :T:

instagram kullananlar allah aşkına bugünkü hikayelerini izlesin. manisa'ya gitmiş, hiç tanımadığı köylülerle kaynaşmış domates soyuyor onlarla. bi yandan da mazi kalbimde bir yaradır'ı söylüyor. insanlar mest olmuş. izlerken ben de mest oldum. sen ne tatlı bi kadınsın ya.

bu classic de hep bana muhalefet haaa bak önceden de terso yapmış :malumat: ANLADIK SİZİN DERDİNİZ MALUMATTT :malumat:

Yok yahu (: niye muhalefet olayim. Hatta bu konuya benim mesajim varmis merak ettim ne yazmisim diye girdim baktim.

Son mesajida okuyayim dedim okudum hadi dedim yazayim .d vakit bol bu ara annatabiliyo muyum.

Yoksa malumat kim furus kim hicbirini tanimiyorum. .p

Çok severek dinlerim.
'Bana Bir Aşk Masalından Şarkılar Söyle ' klibinde tatlı kızıyla beraber şarkı söylerlerken harikalar.

Geri