Dile gelen şöyle gelsin.

Konu sahibi son olarak 151 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cinayet mahaline geri dönen katil gibi, dilimin ucundaki küfürlere dönüp durdun sürekli.
Bu en güzel dansıydı ayaklarının, kaç adım ediyormuş ahmaklığım, iyice öğrettin!
Morga düşmeden teşhir edilmişti yüreğim, biraz soğukmuş buralar nefesin nerede senin? Kaç yastığın altına gizledin?
Söyle!
Bilmek istiyorum..
Küçük olan kalbimin, adının geçtiği yerde üşüyen iliklerimin kaç geceye feda edildiğini.
Söyle!
Duymak istiyorum.
Farklıyım dediğim an attığın kahkahadaki manayı, kaç günlükmüş ergenliğim, nasıl milli etmiştin fikrinde? Nasıl kirletmiştin zihninde...
Retinalarımı kaybettim sen de, iyi taraflarımın hepsi zifiri karanlıkta kaldı iyice.
O kadar ağlamaklı kaldı ki suskunluğum, çocuk yanımdan büyüttüm şu nehirleri, al doya doya iç beni!
Mecazen tükenmiş gibi tüm şairliğim içimde, yazamayacağım onlarca şiir birikti ellerimde.
Derdin ya hep;
Aşkın kestiği parmak acımazmış.
Bu ne kahpe aldanış!
Kaç kez acıdım sen de!
Akrep ile yelkovana sor.
Neşteri yiyen dile gelsin!

Rüzgar.
Kısadan hisse-
Kısa kestim iyice.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazamayacağım, söyleyemeyeceğim ve hatta düşünemeyeceğim onlarca söz birikti ellerimde deyip, sonlandırmak istiyorum yorumumu ama dile gelenin söylemesi gerektiğine dair bir tavsiye aldım :)
Birikmesin, dile gelen şöyle gelsin.

Güneş gözlüklerimi takıp okudum yorumunuzu. Dünyanız pek bir karanlık, dile gelmelisiniz artık! Hira

Hira
Siz güneşe hasret kalıp, karanlığa mahkum ediyorsunuz kendinizi. Bu girdap sonunuz olacak bilmiyorsunuz!

Ben yuzumu gunese donmeyi cok severim Rüzgar. Bolca donerim de...
Eger farketmeden sona yaklastigimi gorurseniz, dunku gibi seslenirsiniz. Yonumu degistiririm suphesiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri