dikkat, pazartesi sensin

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
pazartesi kardeşim bak,
insanlar sabah uyanınca hayattan soğuyorsa,
kahve içildiği halde ayılamıyorsa,
hafta başı bi yoğunluk var cümlesi daha gün ağarmadan kuruluyorsa
bu sensin.
cumartesiye özenme, pazar rolü yapma.
sen alarm çaldıran, mail attıran,
insanı daha haftanın başında yoran günsun.
@Mihri nin dedigi gibi kimlik bunalımı yaşama, kabul et.
biz de kabullendik zaten.
cuma gelene kadar forumsal olarak seni sevmiyoruz.

pazartesi kardeşim bak,
insanlar sabah uyanınca hayattan soğuyorsa,
kahve içildiği halde ayılamıyorsa,
hafta başı bi yoğunluk var cümlesi daha gün ağarmadan kuruluyorsa
bu sensin.
cumartesiye özenme, pazar rolü yapma.
sen alarm çaldıran, mail attıran,
insanı daha haftanın başında yoran günsun.
@Mihri nin dedigi gibi kimlik bunalımı yaşama, kabul et.
biz de kabullendik zaten.
cuma gelene kadar forumsal olarak seni sevmiyoruz.

Forumsal familyası olarak teşekkür ediyoruz. Ama pazartesiden sana bir diss gelirse, sorumlusu biz değiliz.

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Forumsal familyası olarak teşekkür ediyoruz. Ama pazartesiden sana bir diss gelirse, sorumlusu biz değiliz.
biz sadece pazartesinin kimliğini hatırlattık,diss atarsa da kendisiyle yüzleşmiş olur diyelim..

Ne var bu pazarteside ya ? İşinizden olsanız işsizim diye zırlayıp duracaksınız

Önümüzdeki iki haftanin pazartesi sendrom sebepleri hazir. Sonrasina da buluruz biseyler.

"Pazartesi Sen Durumu" (*^-^*)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yaşıyor musunuz? Sendromlular

Moderatör tarafında düzenlendi:
İzinde olduğum halde ptesileri sevmem:d her günümün birbiriyle aynı olduğunu sanıyorsunuz ama hayır hafta sonları eşim olduğu için kendime daha fazla vakit ayırabiliyor be tatilde hissediyorum. Pazartesi o mesaiye başlıyor ve ben de mesaiye başlıyorum kfjf pazartesiyi atlatırsak salı her zaman iyi geçer, çarşamba sevmem çok ortada, çarşambayı kim sevsin. Perşembe arefe, cuma bayram kdjd o zaman şuraya haftanın günleriyle ilgili iki binler şarkısı bırakalım

İzinde olduğum halde ptesileri sevmem:d her günümün birbiriyle aynı olduğunu sanıyorsunuz ama hayır hafta sonları eşim olduğu için kendime daha fazla vakit ayırabiliyor be tatilde hissediyorum. Pazartesi o mesaiye başlıyor ve ben de mesaiye başlıyorum kfjf pazartesiyi atlatırsak salı her zaman iyi geçer, çarşamba sevmem çok ortada, çarşambayı kim sevsin. Perşembe arefe, cuma bayram kdjd o zaman şuraya haftanın günleriyle ilgili iki binler şarkısı bırakalım

güldürdün... günlerle sorunum yok lakin gece çeri bey bizi uyutmadı hiç o yüzden şuan pazartesi iyi geçmiyor:D

ne ka güzel bi pazertesisin sen ya

Geri