“Dikkat Ban Çıkabilir” Uyarısı Gerekliliği

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Merhabalar,

Biliyorsunuz ki bazı konular adeta ban saçıyor. Yani sadece başlığı okuyunca bile “bu başlıktan en az 2 ban çıkar” diyebildiğimiz konular. Forumların kadrolu banlananı olarak naçizane önerim konu başlıklarında elinde “dikkat ban çıkabilir” uyarısı tutan manken ablalar. Düşünsene konu başlığını görüp hiddetle konuya tıklıyorsun ve konu içinde elinde ilgili uyarıyı tutan Pirelli takvimindeki ablalardan var. Anaaa insan pamuk gibi olur. Bence dikkate alınmalı

bunu niye üye sözlüğe açtın kaslk

bence de gerekli, fekat cinsiyetçi bir içerik. çünkü kadın kullanıcılar da, yakışıklı erkekler görmek isteyebilir. ikisinden de olmalı. ben tamamen forum odaklı düşünüyorum. kendimi düşünüyorsam ne olayım.

bunu niye üye sözlüğe açtın kaslk

bence de gerekli, fekat cinsiyetçi bir içerik. çünkü kadın kullanıcılar da, yakışıklı erkekler görmek isteyebilir. ikisinden de olmalı. ben tamamen forum odaklı düşünüyorum. kendimi düşünüyorsam ne olayım.

Benim fotolardan da koyarız o zaman <3

Yakisikli ve kasli erkekler konusuna katilmaya geldim, tsk :p

Kendim için bir şey istiyorsam ne olayım diyen larien'in ne olacağını merak ettiğimden geldim
Hakikaten ne olacaksın?

Dikkat şahan çıkabilir'den mi esinlendiniz beyfendi:)

Bence hic gerek yok ya uyarilara... herkeş kendi ayagini kendi denk alsin... ya da almasin ya. kavga olmasi iyidir. can verir foruma. bakin ufak bir alevlenme oluyor nasil cikiyoruz deliklerimizden... izlemesi cok keyifli ya. yiyek birbirinizi. mutluluk zehir olsun bizlere.. eger bir kavga varsa bir ayaklanma varsa bizlere karsi, biliniz ki en on safta ben olurum...

Pe8xQK.jpg

Her türlü çıkabilir
Ban bu nerden çıkacağı belli olmaz
Ayrıca sen çok güzelsin Hatem
Çay içebiliriz

geliştirilebilir bir fikir olarak gördüm. mankenler harareti dinmeyen üyelere pm yoluyla destek verseler mesela? sonuçta "dikkat ban çıkabilir" uyarısıyla gerginliği üzerinden atamayan üyeler olabilir, geniş düşünelim.

ban çıkacak konulara belli bir ücret ödenip girilebilsin bir de...... çünkü bazı arkadaşlar kaos istemiyoruz falan diyip kaos isteyenlerden daha çok takip ediyor da böyle konuları......

Çekirdekçi tayfa yapıyor bunu aslında ama kimse anlamıyor..
Yönetici ile olan kavgalarda ise herkes gömüyor kafasını gizlice izliyör....

Babalara gelebilirsiniz uyarısı bence daha mantıklı.

Aramızda you have been banned for this reason görmeyen arkadaşların olması beni derinden üzüyor, bir kere görseniz sonra alışıyorsunuz zaten.

Uyarıyı dikkate alanların az olacağı kanısındayım.

Geri