<dikkat arkadaşlar>

Konu sahibi son olarak 1558 gün önce görüldü
Eskiye ne yaparlar..?

Boyalarlar..Cilalarlar...Parlatırlar.

Sonra yeni diye yuttururlar insanlara..

Bundan dolayı,diyoruz ki; "İçini bilmiyorsan ,dışına kanma sakın"..

Arkadaşlar, İçinden emin olmadan,Dış görünüşüne aldanırsanız, üzüntü ve pişmanlığa davetiye çıkarmışsınız demektir.

İmtihan (denemeden) etmeden,kimin iyi,kimin kötü olduğunu ayırt edemezsiniz..

Dikkat Ey Dost ;İçini bilmiyorsan ,dışına kanma sakın..

usta

Sağol kardeş. Bundan sonra senin öğütlerine göre yaşamayı kendime prensip edindim.

Güzel söylemişsiniz sevgili Usta,ama insan sevmek,inanmak,güvenmek isteyince içini dışına çıkarıyor,altını üstüne getiriyor yara almadan anlamıyor,anlamak istemiyor gerçeği.

Valla simdiki insanlar pek bi tuhaf iclerinede bi kac taneden fazla ruh saklayabiliyorlar.

Sizleri anlıyorum.
Haklısınız arkadaşlar.

İşte,elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışacaz, napalım :)

allahtan yakışıklı, kaslı ve zenginim valla, siz çirkinlerin işi cidden zor.

Yani dış görünüşe aldanmayalimmi.s

Yani dış görünüşe aldanmayalimmi.s

Araba bakıyorum bir tane..
Kaportası güzel arabalar var.Amma ve lakin rampaya vur,geri geri gidecek nerdeyse :)

Bu arabanın dışı güzel,ancak beni yolda bırakacaksa, ne işime yarayacak,pişmanlıktan başka..

allahtan karizmatik, esprili ve 1.90 boyundayım valla, siz çirkinlerin işi cidden zor mübağla falan.

araçlar da kaporta önemli tabi hasar kaydı motor şase no iş görüyor evlerde de bakabilliyosumn insanlarada uygusalar fena olmaz bazılarının içi kokmuş it ölüsü yemişler

Araba bakıyorum bir tane..
Kaportası güzel arabalar var.Amma ve lakin rampaya vur,geri geri gidecek nerdeyse :)

Bu arabanın dışı güzel,ancak beni yolda bırakacaksa, ne işime yarayacak,pişmanlıktan başka..

Misal şahin olsa dahami iyi.s

İçini dişini bosverde , nefes alsin yeter diyecek insanlar tanıyorum

işin aslı anlayana davul zurna saz,

anlamayana sazı şaapsan az demişler galiba.

öylemiydi, yana neyse.

hor görme garibi mi demek istemiş acaba.

Hocam yaşınız kaç ? Tasavvufla ilgileniyor musunuz? Çok ağır bir darbe yedikten sonra tecrübe mi edindiniz?

Geri