huri
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yep supervisor √Açık hava sinemaları çok çeşitlendirdiler. Araçlı ya da yine koltuk düzeni hatta uzanıp izleme konforu yaratacak şekilde dizayn edilmiş sinemalar var ancak yaz aylarında turistik yerlerde talep gördüğü için başka illerde olmayabilir.
gıda ve giyim almış başını giderken normal biletin 200, ımax'in 300-400 olduğu bir ortamda ayda birkaç kaliteli film izlemek pahalı gelmiyor. tabii diğer sektörlerle kıyaslarsak. yoksa gönül ister ki daha ucuza izleyelim.Hayır film seçiyorsun artık. Özellikle şu dağıtım grubu saçmalığı ile beraber biletlerin cep yakmaya başlaması bu durumu iyice perçinledi.
“Sinemaya gidip o kadar para vereceksem aksiyonu, vurdusu kırdısı, ses mühendisliği güzel olsun ki verdiğim parayı çıkarabileyim. “ şeklinde düşünmeye başladı insanlar.
Hacım sana bana gelmiyor, öğretmen bir babanın bir çocuğunu alıp sinemaya ordan da avm de bir yemeğe götürmesi imkansız ayda bir kaç.gıda ve giyim almış başını giderken normal biletin 200, ımax'in 300-400 olduğu bir ortamda ayda birkaç kaliteli film izlemek pahalı gelmiyor. tabii diğer sektörlerle kıyaslarsak. yoksa gönül ister ki daha ucuza izleyelim.
eşi de öğretmen olsa oldu sana çift maaş. öğretmen düşmanlığında bir yumuşama görüyorum.Hacım sana bana gelmiyor, öğretmen bir babanın bir çocuğunu alıp sinemaya ordan da avm de bir yemeğe götürmesi imkansız ayda bir kaç.
Yoksa tabii ki her aktivitenin muhakkak bir gelir grubundan alıcısı vardır. Maksat genele yaymak.