Dijital İşgal ve Transhümanizm

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
Kıymetli okurlarımıza ve takipçilerimize teşekkürler. Dijital İşgal Ve Transhümanizm kitabımın ikinci baskısı çok kısa bir süre içinde tükendi. Farklı yayınevi ve yeni tasarımıyla üçüncü baskıya hazırlanıyoruz.

1677751313643.jpg

Böyle konularda,kitablikta su 3 isimi her daim görmek yüzüme tebessüm konduruyor.
Huxley,Orwell,Harari.
Lan insan,madem okuyon bunlari,ne diye tiyatroda basrol oynuyon?

“Dijital İşgal Ve Transhümanizm” kitabımın ikinci baskısı tükendi.

Farklı kapak tasarımıyla üçüncü baskıya giriyoruz.

Dua ve desteklerinizi beklerim.

Hürmetlerimle…

Serhat Arvas - 30.03.2023

Gelecek yuzyillarda din ve bilimi karsi karsiya getirecek bir konu.Acaba kitapta konu nasil ele alinmis merak ettim.Zira yazarin ayni zaman da yonetmenlik yaptigini animsiyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar kıymetli dostlar. “Dijital İşgal Ve Transhümanizm” kitabımız 5.baskıya giriyor. Okuyan, paylaşan, destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Allah-ü Teâlâ sizlerden razı olsun. Kitap bir kişinin bile uyanmasına vesile olsa ne mutlu bana diyerek yola çıkmıştım. Toplamda 11.000 adede gidiyoruz. Selam ve dua ile.
Hürmetlerimle…

Serhat Arvas

1702497391770.jpg

• Beğen
Tepkiler: ne
Bu sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Toros dağlarının tepelerinde yeni kitabımın tanıtım filmini çektik.
Kıymetli ekip arkadaşlarım Mert Akay , Mustafa Kemal Demir , Emirhan Hışım'a ve bize neredeyse her adımda yardımcı olan muhterem Emir Hüseyin Öztürk'e çok teşekkür ederim.

1704598574816.jpg1704598567843.jpg

Bu kitaplar bir öğretmenden talebelerine hediye olarak Trabzon’a gidiyor. Çocukları eğitmek, onlara doğruyu ve güzeli öğretmek için ders dışında da çabalayan, küresel tehlikelere karşı onları uyarmak isteyen, belki uykuları kaçan çok değerli eğitmenlerimiz de var. Rabbim sayılarını artırsın. Bu arada aldığım davet üzerine ben de yakında Trabzon’da olacağım.

Selam ve dua ile…

Serhat Arvas

1705646131305.jpg

Yeni kitabımın tanıtım filmini çekmek için dağlara tepelere çıktık. Tutunduğum taş yerinden koptu ama kazasız atlattık çok şükür.
Şubat ayına az kaldı. ‍♂️
Hem yeni kitap, hem de aksiyon dolu bir tanıtım filmi geliyor.

1705646425759.jpg

“Dijital İşgal Ve Transhümanizm” kitabımızın kısa sürede 10bin+ kişiye ulaşması büyük bir sorumluluk getirdi. Sürekli; “ne yapacağız, ne yapabiliriz?” veya “çözüm nedir?” soruları geliyor. Bu konuyu değerlendirdim, uzun bir süre üzerinde çalıştım ve yeni kitabımda geniş bir yer verdim. Yeni kitaba son noktayı koymadan ve yayınevine teslim etmeden adını paylaşmamak âdetimdir. Yoksa kitabın kapağı da hazır, tanıtım filmi de…

Hayırlara vesile olması temennisiyle…

Serhat Arvas - 04.03.2024

@takipçi @öne çıkar

Daha hızlı etkileşim için bir whatsapp kanalı açtım, lütfen takip edin.

1709562260721.jpg

Yaktim sigarayi.

Geri