Diğerleri ne düşünür bilmem ama…

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ben twitter kullanmadığım için biraz geriden haberim oluyor akımlardan. bu hoşuma gitti.

haydi başlayalım

***diğerleri ne düşünür bilmem ama julia roberts’ın en iyi rolü vivian ward’dır.

Konu başlığı ilgi çekici ancak biraz düşünüp öyle ekleme yapacağım.

diğerleri ne düşünür bilmem ama keira knightley’in en iyi rolü elizabeth bennet’tır.

Kıvanç Tatlıtuğ'un en iyi rolü Kuzey Tekinoğlu'dur.

images

digerleri ne dusunur bilmem ama ben genelde dusunmuyorum

Beren Saat adeta Bihter rolu icin doğmuştur.
İyi bi oyuncu elbette tum rolleri iyi oynar derler fakat ben karakteristik yatkinligin rol yeteneğine etki ettiğini düşünürüm. Merakımdan projelerini inceledim. Bihter'de ne kadar basariliysa, Kösem'de o kadar kotu. Bihter karakteri tutkulu bi karakter. Senaristler akrep kadını olarak ele almış zaten. Ben Beren'in de tutkulu ve derin ilişkiye onem veren bi kadin olduğunu düşünüyorum. Zaten Balik burcu, Ay burcu da Akrep... Kenan ile bu kadar uzun ilişki sürdürmesi, kazada olen eski sevgilisini unutamaması tutkulu ve derin bağlara onem veren yanini vurguluyor zaten. Ozel hayatında da ketum bi kadinmis. Neyse...

Diğerleri ne düşünür bilmem de Beren Saat'in en iyi rolü Bihter'dir.
Her rolü iyi oynayamıyor. Mümkünse sadece femme fatale projeleri secsin

digerleri ne dusunur bilmem ama bence bunu diziyle filmle sinirlamayalim yazdiklarimiz bosa gitmesin ah;f,afdkh

diğerleri ne düşünür bilmem ama jeniffer lawrence’ın en iyi rolü tiffany’dir.

böylesi bir konuyu abdülhamit’in yalnızlığına terk ettiğiniz için sizi bütün konularımdan men ediyorum deeerrrmişim…

hemen yazın buraya bişeler, yoksa…

diğerleri ne düşünür bilmem ama, Angelina jolienin en iyi filmi
gerçi wanted filmide iyiydi lara croft da var tabi üfff kararsız kaldım
Mr_and_mrs_smith_poster.jpg

Diğerleri ne düşünür bilemem ama forumlar tarihinin en iyi forumu forumsaldır…

Diğerleri ne düşünür bilmem ama forumsal in en iyi admini Murat idi

Digerleri ne düsünür bilmem ama Richard Burton in en iyi rolü,Anne of the thousand Days de oynadigi, 8.Henry dir.

Diğerleri ne düşünür bilmem ama komşu kızını ben almalıydım hakkımdı..

bütün işlerini izlemesem de diğerleri ne düşünür bilmem ama james franco’nun en iyi rolü jack epping bence çünkü duygular… :emoji_sweat:
(bugün duygusal uyandık belli ki, yazarken de james franco’nun bitmeyen skandal haberleri geldi aklıma ama napalım, bu rolü çok iyiydi)

Diğerleri ne düşünür bilmem ama şener şen’in en iyi rolü badi ekrem’dir.

Diğerleri ne düşünür bilmem ama
Deniz Çakır’ın en iyi rölü Meryem Çakırbeyli

Geri