D
DieseL
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Adım Anıl Tekirdağ'da Yaşamaktayım Memleketim Kayseri, Evin Şımarık Tek Çocuğuyum
26.07.1994 Yılında 80. Yıl Hastanesinde Dünya'ya Geldim.
Ama Benim Bir ablam var Öz değil ama Benim İçin Öz Onu Çok Seviyorum Arada Kırgınlıklar,Küsmeler yaşıyoruz ama onu ne kadar çok sevdiğimi iyi biliyorBugüne kadar hiç çıkarcılık,yalakacılık vs. için sevmedim. Çok İyi anlaşıyoruz sanki o benim ruh ikizim bana değer vermesi beni çok sevindiriyor.Onunla Küstüğümüz zaman sanki ailemden birini kaybetmiş gibi hissediyorum. başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya Seni Çok Seviyorum Benim Birtanecik Ablam İyi ki varsın. :srl::srl::srl:Günce
Birde Kardeşim Var Benim onu çok severim
ilk tanıdıgım zamanlar fazla sevmezdim ama şimdi kardeşimdir o benim öz kardesim gibi severim kişiligi cok iyi yerine göre davranmasını Çok iyi bilir
İlk Okulumun 5'inci Sınıfına Kadar Yeniçiftlik Nizamettin Demir Döven İlkÖğretim Okul'unda Okudum. Annem Tayini Başka Okula çıktığından Dolayı Okul Değiştirmek Zorunda Kaldım,6-8 Sınıfı Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim Okul'unda Okudum. Oks'ye Girdim Ama Kazanamadım Düz Lise'ye Gittim
Tekirdağ Lisesi, Şimdi Okulum Anadolu Lisesi Oldu Ve İsmi Fatih Anadolu Lisesi.
Sanal Hayatım:
Forumlar'ı 2006 yılında Bizim Araba İçin Bir Parça Ararken Bir Forum'a Rastladım ve üye oldum. Ve Forumlara Kanım Çok Isındı. 2006-2007 Yılları Arası Forumlar Nasıl Bir yerdir diye Takıldım 2007 yılın 5'inci Ayında İlk Yetkimi Aldım S.moderetörlük 2009' yılında Adminliğe Terfi Edildim. 2010 Yılında Forum Hayatıma Son Verdim. 2011 Yıllarıydı Galiba Ozamanlar Furkan'ın Forumu Karşima Çıktı. Ve Forum Hayatıma Tekrar Başladım