Didim.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Çok güzel bir yerdi Didim Tabii bundan 25 yıl önce diyelim. Yarın bir günlüğüne olsa da yine gideceğim ama, artık oraya her gidişimde içimi bir hüzün kaplıyor. Arkadaşlarım sevdiklerim hepsi bir tarafa eski o masum günleri özlüyorum. Sabahları giderken esnafın birbirine gel be ya otur be ya gel çay içelim dediğini duyardın. Şimdi asık yüzler aman bu da derecesinde olan bakışlar.

Gelişme adına göç almak iyi mi kötü mü? Bana sorsalar kötü derim. Çünkü doğallığın doğal olanın insanın bile çürüdüğü ortamlardır göç alan yerler.. Ya sizce?

Didim'i sadece Altınkum ile bilenler İçin bir şey diyemem. Ama oraya güzel diyorsan Didim koyları plajları bakımından rakip tanımaz. Ama şunu kabul edelim Akbük'te doğallık bakımından güzel yer.

• Alkış
Tepkiler: ne

Sene 2021. Bir arkadaşımız Muğladan bir hanımefendi ile evleniyor. Muğlada düğün yapacaklar. Neyse biz de fırsat bu fırsat 4 arkadaş araba kiraladık. Düğüne gideriz sonrasında da tatil yaparız falan dedik.

Düğünden sonra gelin hanıma dedik ki güzel nere var bize Muğlada söyle de gidek. Dedi ki “Akbüke gidin” dedik tamam. Gece saat 4 gibi çıkacaz yola. Ben direksiyondayım, arkadaşa dedim ki “Hele navigasyona yaz akbük gidek.” Yazdı başladı yol tarifine. Ulan gidiyoruz gidiyoruz yol bitmiyor.

Sonra vardık Akbüke. Ama Muğla Akbük değil. Didim Akbük…

Her turistik yer gibi ne yazık ki zamanla değişime uğramış olsa da görülmeye değer bir güzelliği var.

Kartografyamda didim de var ama o kdar imkansızız ki… ogkfjfj

Geri