Dibe vurmuşluk hissi

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1213 gün önce görüldü
Panik yapmayın dip sandığınız aslında dip olmayabilir. panikle çırpınıp en dibe kadar girebilirsiniz.​

Arada hissederim. Sonra derim ki, jujucum hangimiz dibe vurmuyoruz.Sen çok şey etme.

Herkes ömründe bir defa da olsa mutlaka yaşamıstır bu hissi. Yaşamadım diyen bence samimi değidlir ya da kendini kandırıyordur.

Herkes ömründe bir defa da olsa mutlaka yaşamıstır bu hissi. Yaşamadım diyen bence samimi değidlir ya da kendini kandırıyordur.

Bir defa mı???? Ben iki ayda bir yaşıyorum zeytin hanımcığım. Bir anormallik mi var acaba bende? :aloo:

Dibe vurunca ses filan gelir sanıyordum, gelmiyormus demiş bir sozluk yazarı

Bir defa mı???? Ben iki ayda bir yaşıyorum zeytin hanımcığım. Bir anormallik mi var acaba bende? :aloo:

Yok tatlım ben orada herkes mutlaka bir defa yasamıstır derken en az bir defa demek istedim yoksa ohooooo bissürü bissürü yasıyoruz :P

Zaman zaman yaşanıyor tabi.
Önemli olan o histen sıyrılabilmek.

Bazen herkese olur
Sonra ayağa kalkarız
Hep bi kısır döngü hayat

Ben her gece dibe vururum.

Bi süre orada kalın.

Vg4vPP.md.jpg

Dibin dibi vardır. Sonsuz bir döngü.
Düşmeden ayağa kalkılmazmış. Pek ayağa kalktığımız da yok ama biz hobi olarak düşelim yine de.
Edebi bir hava verdi bu başlık. Uzunca bir yazı yazma hissi doğdu birden.
Zirvede ve dipte yalnızsınızdır.
Aklımdakileri buraya saklıyorum, tüm telif hakları bana aittir. Yazımda kullanacağım (H)

İyi yönünden bakın, dibe vurduysanız daha da gidecek yer yok. Ayağa kalkmak için güzel bir bahane.

tam konunun da dibine vuracakken bu resmi gördüm. o avatarla buralarda yazdığı müddetçe bu konuda kimse dibe vurmamalı, çok şirinmiş fdgdfgdfh

Dipteyimmm sondayımmm depresyondayım mı acaba ?

dipteyim
sondayım
hop sendeyim
böyle şeyler şair tarafımı coşturuyor

Geri