dexter

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
dünyanın en adaletli, en vicdanlı seri katilidir. seri katillerin katilidir.
michael c. hall'un başrolünde olduğu amerikan dizisidir. şu an final sezonu yayınlanmakta, bitecek oluşu hafiften üzmüyor değil.

fc4tn7.jpg

Ne olmuş, ne olmuş?
Seri katil İmam Hatip'te mi okumuş?

İlk sezonda tarakta saç teli bırakmaktan korkmaya sebep olan dizinin şu saatten sonra Dexter'ın çoraplarıyla hatırlanacak olması çok üzücü. Neyse neyse güzel sezon. :p

Isınamadım ben bu diziye senaryo çok yavaş gidiyordu bıraktım en son , bikaç dizi var onlar bitsin tekrar başlıcam

Hayatım boyunca izlediğim en güzel dizilerdendi. Bi Prison Break değildi ama Dexter da adamın dibiydi :o
Daha değişik bir final beklerdim.
Her şeye burnunu soksan da rip Debra :o

her ne kadar son sezon poka sarsa da izlediğim en güzel dizi.

BUd9tRiCIAEUEOz.png

özledik be reyiz!

Her zaman en iyi diziler listesinde ilk onda olacaktır ..

Harddiskimde hazır bekliyor fakat içimden hiç izlemek gelmiyor..

son bir iki sezonunda bocalayıp saçmalamaya başlayan, final bölümüyle bir çuval inciri berbat eden efsane dizi. yasak aşkım debra seni seviyorum.

İlk sezonunu bir gecede bitirdiğim, özlediğim, beklediğim efsanem ...

fakirler bilmez, çikolata kokulu ayakkabıları.... ortaokulda dexterı olmayana kız da yoktu asdasdad

Benim için ayakkabı markası, dizisini bilmem etmem. Navigator modeli aşktır bir kesim için -dexter diye bilinen modeli bu zaten-, son yıllardaki üretimlerinde artık o müthiş çikolata kokusu kalmadı ama yine de reyizdir, şuvan ayağımda kendüsü.​

Dexter morgan; keşke böyle seri katiller olsa dedirten müthiş karakter. hele bir başlangıç sahnesi var ki mükemmel. Her suçlu ceza almıyor cezasız kalanlar dışarıda rahatça dolaşamıyor. çünkü dexter onları müthiş bir plan dahilinde titizlikle öldürüyor ve insan kendi kendine etik bir bunalım yaşıyor bu adam iyi mi kötü mü ?

Geri