Devrim Özkan ve Lucas Torreira

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bir dönem Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşayan oyuncu Devrim Özkan biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı.

Çiftin sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması ve fotoğraflarını kaldırması üzerine Özkan ile Torreira'nın ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

"GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK"
Özkan, biten ilişkisi hakkında konuştu. 2. Sayfa'ya konuşan oyuncu, "O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız" ifadelerini kullandı.

Kaynak

t5IjlLBn4U-t8d12tKr0HA.jpg

Yenge seneye performansı kötü olursa dm kutun hiç boşalmaz gkfkfjd

Haberden bağımsız olarak; birlikte olduğunuz kişiden ve yaşadığınız ilişkiden utanacak bir şeyiniz yoksa tabii ki her zaman güzelliklerle anarsınız.

sevgililerinizin arkasından kötü konuşmayın
ayıp

torreira platonik aşk yaşar, okan hocanın hadise ile ilgili haberleri dolaşır, irfan hoca model/mankenlerle kafayı bozar onları yakın takibe alır. bizim teknik heyet ve oyuncuları bir an önce evlendirmek lazım, olmuyor böyle. aile babası olup, eşleri ve çocuklarıyla ilgilensinler. yoksa ligi 13. bitiririz.

Futbol disiplin ister ve bu sebeple özel hayatlarında da istikrar olmalıdır ancak bir ayrılıp bir barışmalar, kavgalar v.s en iyi oyuncuyu bile kondisyondan düşürür. Bu konuda acil önlem almaları gerekiyor.

torreira platonik aşk yaşar, okan hocanın hadise ile ilgili haberleri dolaşır, irfan hoca model/mankenlerle kafayı bozar onları yakın takibe alır. bizim teknik heyet ve oyuncuları bir an önce evlendirmek lazım, olmuyor böyle. aile babası olup, eşleri ve çocuklarıyla ilgilensinler. yoksa ligi 13. bitiririz.
okudukça istemsizce kahkaha attım :D
imam nikahı ile kolay yoldan başlayın:D

dizi kadrosundan çıkarılınca yine bizim miniko saf aşığa dönmüş, daha geçen başkasıyla dolanıyordu… adından utan kız, babanın kemikleri sızlıyor…

Sevdiğini düşünmüyorum. Bazı kadınlar prim kasmayı çok seviyor maazallah.

Geri