Devlet toplu taşıma araçlarını yenilemeli mi yoksa daha güzel yollar mı yapmalı?

Konu sahibi son olarak 651 gün önce görüldü
her ikisinide yenileseler deeeeeee nerdeeeeeeee makarna dağıtmaktan para kalmıyor :D

Körüklü otobüslerden daha yeni kurtulduk otobüsler iyi yollarda iyi yaşasın Topbaş.. :D

Bana yol demeyin,yol yapılsın demeyin,bileklerimi keserim -_-.

Devlet devlet olsa önce okullarda ki servis sorununa el atardı .. Her okula 4-5 otobüs koyar ve bu otobüsler sadece o okulun öğrencilerini ücretsiz olarak okullara taşırdı ama bunu yapmak yerine velileri " paraya doymak bilmeyen " servisçilerin insafına bırakıyorlar ..

Devlet toplu tasima araclarini yenilemek yerine fazlalastirmali.Zorunlu olmadikça binmiyorum ne aci.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Bu sebeple toplu tasima araclariniz zorunlu olmadikca tercih etmiyorum.

Şu anda kullanılan toplu taşıma araçlarının daha yenisi uçan modelleri heralde. Bence şu anda gayet güzel otobüsler var. Yollarda da öyle büyük problemler yok. Saat konusunda biraz çalışma yapmaları lazım. Ama şimdi her 20 dk bir otobüs koy demeklede olmuyor. Boş gittiği zamanlarda seyreltiyorlar bazen denk geliyor 40 dk bekliyorum. Onun haricinde 10 numara 5 yıldız.

Sabah ve akşam saatlerine çok çok dikkat edilmeli insanlar birbiri üstüne yolculuk yapıyor malesef ve bu durumda mağdur olanlar ögrenciler ve yaşlılar. Dikkat edilmesi gereken bir diger sorun Hastane güzargarlarına giden araçlar

Şekerim devlet önce kendini yenilemeli ;d

Seçim arefesinde olan bi'şey hiç bir şehir-ilçe zorda kalmadıkça yenileme yapmaz. Yaparsa da yama yapar. Kanımca raylı sistem gelsin.

Geri