Devlet Terbiyesi

Konu sahibi son olarak 951 gün önce görüldü
Ne oldu ki daha yeni söylemişti kucaklaşacaz diye.
Hani kızgın demiri sogutuyordunuz, nooldu o is ?
Müslümanlık bu mu böyle mübarek bir günde ?
ne müslümanlığı geçin bu işleri
Üstelik bugün kandil Çok dindarız ya
hani protokol'de devlet terbiyesi ?
akp Anap gibi çöplüğe dönecek
Sanki bu İmamoğlu'na eksi yazılacak...utanç verici bir davranış,Herkes kendine yakışanı yapar hiç şaşırmadım

Erdoğan, cenaze töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nu pas geçti..sayın imamoğlu nun elini yüce Türk milleti sıktı başkaları sıksa nolur sıkmasa nolur. TC Cumhuriyetin cumhurbaşkanı sözde olan 80 milyonu sağcı solcu olarak ayıran bir zihniyetten ne beklersinizki daha, para trafiği olan büyük şehir istanbul'lu kaybedince ne yapacağını şaşıran hanife olarak sözde kendini din imam vicdan hak hukuk adeleten adamı tanidan bir cumhurbaşkanı, Bu ülkeyi bana veren benden dir vermiyen terör vatan hainidir zihniyetini görüşünü 2024 de yikacaz milletçe !

Buna hiç şaşırmadım ben açıkçası. Arşivler bugün ak dediğine yarın kara dediği yüzlerce sözler, tavırlar ve davranışlar ile dolu.

Yıllarca devletin tüm kurum ve kuruluşlarına sinsice yerleşip sonrasında da hiç bir ideoloji olmaksızın piyasaya çıkan bu yiyici tayfası yavaş yavaş yok olmaya doğru gidiyor. Devletin tüm kurum ve kuruluşları ellerinde olmasına rağmen yazılı ve görsel basın emirlerin de bulunuyorken aldıkları bu yenilgi onları korkutuyor. Gelecekle ilgili kaygıları yüzünden ne yapacaklarını şaşırmış hale geldiler. Bu insanların kesinlikle İslam dininde geçen "dindar" kişiler ile alakası yok. Dini kullanarak insanları yeterince sömürdüğü apaçık ortada!
Son zamanlarda yaptıkları her hamle sağ kesime darbe vurdu, güç kaybetmeye başladığı anda önce kendisi gibi düşünmeyen "yandaş" kesim kendine yeni bir yol haritası çizecek, sonrasında da kendi içlerinde ayrışma başlayacak. Güzel bir söz vardır "en iyi ortaklık, suç ortaklığı" diye. Kimse bir birini ele vermez, ortaklık zarar gördüğü anda herkes birbirini suçlar Zarrab'ın olayı gibi. Bekleyip göreceğiz bakalım, gelişmeleri takip ediyoruz. Sayın Ekrem İmamoğlu müthiş bir politika izliyor, uzun yıllar sonra gelecekle ilgili ilk kez umudum var.

Hani ayrıştırma yoktu? Hadi bunu da geçtim, tarafsızlık yemini? Yine de Ekrem İmamoğlu 'nu güçlendirir bu durum. Yani bu konu insanlara dezenformatif bile gelebilir. Ama değil, çünkü; bu adam gündem de şu anda. Üzerine fazlası ile gidiliyor, bu ötekileştirmek neden? Bu kabullenmemezlik neden? Sonuç itibarıyla seçilmiş bir Belediye Başkanı..

Xander, Herkes yeterince gergin. Birde asparagas haberler yaparak daha da gerginleştirmenin anlamı yok Azizim.
Muz Cumhuriyetinde yaşamıuopruz biz. Binlerce yıllık bir Devlet geleneğimiz var.
İlgili link aşağıda hem de sözcü referanslı bak
Son dakika… İmamoğlu ve Erdoğan aynı camide
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazında buluştu. İki isim cuma namazının ardından kılınan cenaze namazında birlikte saf tuttu.Törenin ardından İmamoğlu, Cumhurbaşkanı'na aracına kadar eşlik etti. İki ismin bir süre ayaküstü sohbet ettikleri de gözlendi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamoglu-ve-erdogan-ayni-camide-4487790/

Xander, Herkes yeterince gergin. Birde asparagas haberler yaparak daha da gerginleştirmenin anlamı yok Azizim.
Muz Cumhuriyetinde yaşamıuopruz biz. Binlerce yıllık bir Devlet geleneğimiz var.
İlgili link aşağıda hem de sözcü referanslı bak
Son dakika… İmamoğlu ve Erdoğan aynı camide
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazında buluştu. İki isim cuma namazının ardından kılınan cenaze namazında birlikte saf tuttu.Törenin ardından İmamoğlu, Cumhurbaşkanı'na aracına kadar eşlik etti. İki ismin bir süre ayaküstü sohbet ettikleri de gözlendi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamoglu-ve-erdogan-ayni-camide-4487790/

Mustafa abi Estafullah bir gerginlik çıkardığım yok neyse onu paylaştım, Bu konuda sana katılıyorum muz devleti değil burası : Türkiye cumhuriyetin devleti bizim bir gelenek görenek kısacası devlet terbiyesi var. Lakin abi bu terbiyeden uzak olanida görmemek kör olmak gerek sen öyle birşey olmadığını söylüyorsun bu gün Şuan sosyal medyada paylasanlarin hepsi o zaman yalan oluyor, biz bizden olanı hiç bir zaman kötülemedik dişlamadik bazı şeyleri görmek ve kabul etmek çok zor değildir, Velhasıl kemal gerilmiyelim sonuçta tartışma meydanı burası abi dozunda olan yorumlarda gerilecek bir durumun olmaması lazım .

https://www.google.com/amp/www.cumh...r_Belediye_Baskani_imamoglu_nu_pas_gecti.html

Mustafa abi Estafullah bir gerginlik çıkardığım yok neyse onu paylaştım, Bu konuda sana katılıyorum muz devleti değil burası : Türkiye cumhuriyetin devleti bizim bir gelenek görenek kısacası devlet terbiyesi var. Lakin abi bu terbiyeden uzak olanida görmemek kör olmak gerek sen öyle birşey olmadığını söylüyorsun bu gün Şuan sosyal medyada paylasanlarin hepsi o zaman yalan oluyor, biz bizden olanı hiç bir zaman kötülemedik dişlamadik bazı şeyleri görmek ve kabul etmek çok zor değildir, Velhasıl kemal gerilmiyelim sonuçta tartışma meydanı burası abi dozunda olan yorumlarda gerilecek bir durumun olmaması lazım .

https://www.google.com/amp/www.cumh...r_Belediye_Baskani_imamoglu_nu_pas_gecti.html

Yahu dostum bırak sosyal medyasını falan haberde mi izlemiyorsunuz?
A-Haber bile verdi! İmamoğlu- Erdoğan görüşmesini. Sosyal Medyaya fazla takıılma Lustral'a boğarlar seni , çok üzülürsün , elenirsin.
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor elli kişi çıkaramıyor.

esekherif Şuan seni tam anladım a-habere göre ülkede herşey güllük gülistanlık hiç birşey yok herşey yolunda öğretim kpps iş sanayi fabrikalar a-habere göre İMF'YE borç para verecek kadar güçlü bir ekonomiye sahib bir ülkeyiz. Ben haber izliyorumda gerçek olan yandaş olmayan taraf olmayan haberleri izliyorum rutuk ile tehtid edip yayın yasağı gerçekleri soyliyen haberleri izliyorum, 33 Yaşımdan sonra üzüldüğüm tek durum şudur sevgili abicim : Çoban koyun unu sürüp bir dağın başına kadar getirip ondan sonra koyun sürüsünü bırakıp yiyeceğini esegine yükleyip koyun sürüsünü kurtlara bırakıp kaçmasına üzülürüm. Malum ülkemizde soyu sipi belli olmayan çok insan var nerden ne zaman vurulacagimizi bile bilmiyecek durumdayız.!

Mustafa kemal atatürk bu sözünü hiç aklımdan cikarmiyorum Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

Abi buraya da kayyum atmasinlarmi : d

Son düzenleme:
Xander , Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. tek tek SÖZCÜ GAZETESİ bu senin yukarıda verdiğin haberi yalanlıyor diyorum. Neden uyumyarak geceni mahvediyorsun dostum! Tanrı aşkına senin neyin var böyle ha! Adamım Tayyip hakkında ileri geri konuşma yoksa sana bir ileri iki geri , gel beri yar gel beri , blackbery!

sözcü gazetesi haberine göz atınca sana hak vermiyor değilim esekherif. medya çok korkunç bir hal aldı artık.

Çoğu siyasetçinin taşımadığı terbiye.

Geri