Devlet Kurumlarının T.C İbaresini Kaldırması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2325 gün önce görüldü
Biliyorsunuzki artık devlet kurumlarında T.C ibaresi kullanılmayacak bir örnek verecek olursam:

Artık T.C Ziraat Bankası yerine sadece Ziraat Bankası olarak geçecek isim.

Bu konudaki görüşleriniz neler?

Böyle bi şey olabilir mi yaa?
Burası Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.
Kurum isimlerinde devletin isminin olması kadar gayet doğal bir şey yok adamlar yavaş yavaş bitiriyor Türkiye'yi ve kimsede kusra bakmasın halada gidip malum partiye oy veriyorlar bizim milletimiz kadar CAHİL bir millet yok ben bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Böyle bi şey olabilir mi yaa?
Burası Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.
Kurum isimlerinde devletin isminin olması kadar gayet doğal bir şey yok adamlar yavaş yavaş bitiriyor Türkiye'yi ve kimsede kusra bakmasın halada gidip malum partiye oy veriyorlar bizim milletimiz kadar CAHİL bir millet yok ben bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Katılıyorum bu konuda :)
Ülkemizi yavaş yavaş kendi çıkarları için değiştirmeye çalışıyorlar.

Monarşiye mi geçiyoruz nedir ?

Şimdi kurumlar sonra topraklar yavaş yavaş teslim ediyoruz farkında değiliz ;)

Monarşiye mi geçiyoruz nedir ?

Aslında eyalet sistemini getirmeye çalışıyorlar bu konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama artık devlet kurumlarında T.C ibaresi kullanılmayacak mesela T.C sağlık bakanlığı yerine sadece Sağlık Bakanlığı yazılıyor olacak

Türkiye Cumhuriyeti ibaresi Türk olmayan birilerinin zorlarına gitmektedir, ne yapsalar acaba kc olur mesela, oc olur mesela, ec olur mesela, bu örnekleri genişletmek mümkün, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete düşmanlıktan başka nedir...? Ama Atatürk düşmanlığı yeni bir şey değil ki, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından beri var bu, önemli olan kimlerin neye ne kadar müsamaha gösterdiğidir...Bunlara müsaade edenlerden bir gün mutlaka hesabı sorulacaktır...

Cok saskinim diyecek hic bir sozum yok.

T.C ( Türkiye Cumhuriyeti ) nin Kaldırılması söylentileri hakkında neler düşünüyorsunuz Arkadaşlar ?

Hassasiyetlerimizin boyutları farklı . Bütün bunların bu günlerde Yapılması da bir tesadüfse Bende Aptalım.

Yalnız birkaç araştırmam doğrulsutusunda birşeyler buldum . Sizinlede paylaşacağım.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'nın tabelalardaki T.C.'yi kaldıracağı yönündeki söylentiler Facebook ve Twitter kullanıcılarını harekete geçirdi. Bu iddia üzerine örgütlenen kullanıcılar isimlerinin başına T.C. ibaresi koymaya başladı.​
İNCİCİLER İŞ BAŞINDA

Türkiye'den milyonlarca kullanıcısı olan paylaşım sitelerinde T.C. başlangıçlı kullanıcı isimleri kısa sürede tavan yaptı. Ancak işin gerçek yüzü bir süre sonra ortaya çıktı. İnci Sözlük isimli internet sitesinin anasayfasında yer alan bir yazının bir süre sonra gerçekmiş gibi sosyal medya kullanıcıları arasında dolaştığı belirlendi.​
SAZANLIKLA SUÇLADI

Söz konusu siteden bu yazılar kaldırıldı, ancak bu provokasyonu başlatan hesabın sahibi, kendisine inananları http://arama.ensonhaber.com/arama/?q=sazanlıkla suçladı.​
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da tabelalardaki T.C. ibaresinin kaldırılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

sozluk_3136.jpg

Din ile uyutulan bir milletin hazin sonudur. Nokta.

Tabelalardaki TC ifadeleri çoktan kaldırılmaya başlandı.

Belkide İnci sözlük işi yalandır hiç bilmiyorum sadece gördüm ve sizlerle paylaştım . Bu Olay tuttu diyede altını kazımaya çalışanlara alet olmayalım. İnadına TC inadına NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE: Şerefsizlere dokunuyor diye atama ihanet edemem Kusura bakmasın Kimse.

Amasyadaydı sanırım tam emin değilim sağlık ocağındaki TC yazısı kaldırıldığını inciciler fırsat bilerek böyle yalan bir haber uydurmuşlar böyle bir şey gerçek değil :)

Din ile uyutulan bir milletin hazin sonudur. Nokta.

Tabelalardaki TC ifadeleri çoktan kaldırılmaya başlandı.

neden her fırsatta Dine laf sokuyorsunuz farklı amaçlarınız olduğnudan şüpheliyim cidden art niyetli olduğunuzu düşünemye başlıyorum

arkadaşlar Cumhuriyeti kurduğumuzdan beri hainelr içimizde yüksek üstünlükler kurdu hep zıtlıklar yaratıldı sağcı solcu olayına kandık şimdide Atatürkçi Dinci zıtlaşmasına kanıyoruz bizi bu şekilde tartışmalarla oyalarken onlar alttan çok fazla kuyumuzu kazdılar AKP başa gelirken post modern darbe oldu bu Ülkede

Cem Uzan diye bir hain çıktı bütün Mualefetin oylarını düşürdü ve seçim barajı yüzünden bölünen oylarla Akp ufak bir farkla tek başına iktidar oldu 10 senedir öyle planlar işlediki şaşarsınız herşey seenelrdir Akp gibi bir hükümeti başa geçrimek içni yapıldı

Dini kullandılar kanayan yaralarımızı kullandıalr oy topladılar ve hazin son artık bu Ülkeye bir devrim daha gereklidir ;)

Uydurma bi haber olduguna sevindim :)Prokovasyona gelmeye meyilli bi milletiz zaten bizde, cok guzel kullaniyorlar.

T.C. = Türkiye Cumhuriyeti yerine sadece T yani "Türkiye" getirilmesi konusunda çalışmalar var ama bu tamamen bir araştırma ve öneri Kİ bunun sadece uluslararası hizmet veren kurumlarda yapılması planlanıyor.

Bunun sebebi olarak ise dış ülkelerdeki çağdışı algıyı kırarak "Türkiye" nin markalaşmasını sağlamak.

Mesela günümüzde Amerika Rusya Güney Kore gibi ülkeler dünya çapında ülkesel marka olmak için uğraş vermektedir Çin bile "çin malı kötüdür zaten" algısını kırmak için R.P.C. ifadesini kullnıyor ki ilk bakışta "China" itici gelmesin

bir yabancı olarak düşünün Türkiye Cumhuriyeti ni okumak ve anlatmak mı daha kolay yoksa Türkiye ifadesini mi

bugün küreselleşme denen şey yüzünden öyle dar pencereden bakarak hareket edemezsiniz tüm dünya'yı ve ülkenizin dünya'daki konumunu ve yerini düşünmek zorundasınız

bu arada kimsenin kimseden birşey aldığı yok çok alınan birşey görüyorsanız geri almaya nasıl başarırız diye düşünün o zaman alınıyor çalınıyor diye bağırmakla olmuyor o işler

Hedef 2023
Hedef Türkiye Cumhiriyeti ibaresini kaldırıp Türkiye`yi eyaletlere ayırmak
Hedef 2023 te bitecek Lozan Antlaşmasıyla Türkiyenin doğusunda ve güney doğusunda çıkarılacak olan yer altı kaynaklarını israil ve abd ye peşkef çekmek
Hedef israil köpeklerine köle olmak
Hedef kendi çıkarları uğruna Kürt, Türk, Laz, Çerkes, Alevi, Sünni, Hanifi yi birbirine kırdırmak
Hedef Atatürk`ü Türklüğü, Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmak

Adamlar kendilerini durduracak tüm insanları ortadan kaldırdı, önce yargı, sonra asker, sonra halkı sindirdi, Elimizden alacak bir kimliğimiz kaldı onuda s.... s.... alacak nedeni de o kör cahil %50

"Bunlar dindar" dediğiniz adamların çoğunun soyu ermeni, yahudidir, buna bi çok kişi karşı çıkar ama öyledir, zamanında Türkiye kurulurken ülkenin bir çok yerindeki ermeni ve yahudiler ülkeden çıkarılmamak için kürt olduklarını idda edip oralarda kalmışlardır...
Ve bu hükümetin başındaki bir çok insan onlardandır...

Adamların tek isteği Türkiye`yi yıkmaktır, bunu için bu ülkede yıllarca kardeşçe yaşamış insanları birbirine düşürdüler,
Amaç ne barış, ne yol, ne kucaklaşmak
Yani tekrar başa dönersek
Hedef 2023...

Ve hala bunu anlamayan bilmeyen salaklar var ve hala o partiyi destekleyen kör cahiller var ve biz hala bunun için bişeyler yapmıyoruz, hep beraber hareket etmiyoruz edemiyoruz...

Geri