Devlet Hastanelerinde Muayene Olmak

• Kullanıcı Pi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3773 gün önce görüldü
Neyin vardı ile baslayan ve asla yakin temas olmayan ve ortalik hastaligi ishaldi suydu buydu gecistirilen bi de yazdik mi okkali reçete canimiz saolsun kivamindadir.
Bknz: Uzaktan Kumandali.(:

biz çok cool bir aileyiz
devletle işimiz yok
uluslararası hasta oluyom ben mesela
3 kıtadan doktor geliyo beni tedavi etmeye

başlık hastaneler konu doktorlar Allah düşürmesin yokluklarınıda göstermesin

Allah düşürmesin ölüyo olsan bile bakmıyorlar

Çocukluğum geldi aklıma
sabahın 5 inde gider sıraya girerdik
Evet o zamanlar gercekten zordu bir hayli
lakin şimdilerde daha sistematik keşke doktorlar da biraz daha güleryüzlü olsa...

bu gün gözlüklü bir göz doktoru ile karşılaştım reçeteyi yazdı mıy mıy konuştu ,basit bir soruya bile sert bir şekilde cevap verdi.yine de var olsunlar.

Suriyeli devlet hastanesi desek daha dogru olur sanırım.

suana kadar gittiğim özel hastanelerin gözünü seveyim dedirten durum.

Günde abartısız en az 500 hastaya bakan doktorları ve muayeneye gelenlerin yarısının sorununun psikolojik olduğunu düşünürsek tabiki verimli bi muayene olmayacaktır bu.

uzaktan soruları sorulur.
yarım yamalak cevaplar karşısında evet ortalıkta salgın var denir ağrı kesici,ateş düşürücü verilir gönderilir.
Bir nevi karantina altına alınmışsın muamelesi yapılır .p

bi tek ben iyi doktorlarla karşılaştıysam demek ki (istisnalar haric). özelde de para kazanmak icin başınız ağrısa yok mr dı yok rontgendi başlıolar. biz de bi bok yaptılar sanıyoz.

Yaptıkları kafa önünde tahlillere bakıp daktır söylemleri yapmak...Kontrolsüz gönder ohh..🤦‍♀️

Pandemi yaptı bunu böyle daktır-hasta mesafesini..

tamamlayıcım bile var
burda özel yok ya
doktor sanan mı dersin çalışan mı dersin
gördükçe soranlar oluyor

Boş adam olmanız lazım. Eğer yeterli dirayeti gösterirseniz, dünyanın hiçbir yerinde alamayacağınız kalitede hizmet alırsınız. Hem de bedava. Ama işiniz gücünüz varsa, avare değilseniz sistem sizi öğütür. Antemanlı olmanız lazım. Bir de ne kadar eğitimli iseniz o kadar zorluk çekersiniz.

Boş adam olmanız lazım. Eğer yeterli dirayeti gösterirseniz, dünyanın hiçbir yerinde alamayacağınız kalitede hizmet alırsınız. Hem de bedava. Ama işiniz gücünüz varsa, avare değilseniz sistem sizi öğütür. Antemanlı olmanız lazım. Bir de ne kadar eğitimli iseniz o kadar zorluk çekersiniz.
Valla o konuda çok rahatız. Abim ve eşi sağlıkçı ama inanılmaz derecede doktor tanıdıkları var.

Bi ara gecenin bi vakti öksürük krizim tuttu ama varya solunum yolları pert oldu. Hemen doktorun birini aradı abim "Hocam çok acil 40mg prednola ihtiyacım var." dedi. Adam gel al dedi abime. O geceyi hayatta unutmam boğulup ölecem diyordum iki saat sonra fabrika ayarlarıma döndüm resmen.:D Evimiz ecza deposu gibi yeminle.

Temel bir gün devlet hastanesinde 4 Suriyeli 3 Iraklı 2 Afganla sıradaymış...

Fıkra b kdr. Allah düşürmesin.

Tibbi sekreter denilen korkunc elemanlar var trde tam olarak ne yaptiklarini bilmiyorum ama cok sinirli ve gerginler...

Geri