Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında "Öcalan'a yönelik 'kurucu önder' söylemleri" sebebiyle suç duyurusunda bulundu.​

Emekli Albay Orkun Özeller, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik "kurucu önder" ifadelerini kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu.
Emekli Albay Orkun Özeller, "Bahçeli tarafından Öcalan'a yönelik 'kurucu önder' söylemleri örgütü sempatik hale getirmektedir" ifadelerini kullandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunan Özeller, "Sayın Devlet Bahçeli’nin başlattığı süreç için demokratik bir Türkiye'yi işaret etmesi nedeniyle ben de demokratik hakkımı kullandım ve söylediği sözlerden dolayı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundum. Adil Türk yargısının vereceği karara saygı duymamız gerekiyor" dedi.

halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçuyla gözaltına alınmış. ben böyle ülkenin ...

halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçuyla gözaltına alınmış. ben böyle ülkenin ...

Ulan ne guzel alistilar .....yiyim. Daha bugun bir tane rock grubu icinde ayni suc duyurusunda bulunulmus. Adamlar cezaevine girmis. Onune gelene kin ve dusmanlik kin ve dusmanlik.

Ulan ne guzel alistilar .....yiyim. Daha bugun bir tane rock grubu icinde ayni suc duyurusunda bulunulmus. Adamlar cezaevine girmis. Onune gelene kin ve dusmanlik kin ve dusmanlik.

Rumuzumu halkı kin ve düşmanlığa tahrik olarak değişebilir misiniz rica etsem

1000039100.jpg

birkaç gün önce ülkü ocakları izmir il başkanı tarafından ölümle tehdit edilmişti. şu tipler rahat rahat gezerken, hakkında hiçbir işlem yapılmazken ömrünü bu ülkeye adamış, bir saniye düşünmeden canını bu ülkeye feda edecek bu vatan evlatlarına yapılana bak.

Ekli dosyayı görüntüle 117564

birkaç gün önce ülkü ocakları izmir il başkanı tarafından ölümle tehdit edilmişti. şu tipler rahat rahat gezerken, hakkında hiçbir işlem yapılmazken ömrünü bu ülkeye adamış, bir saniye düşünmeden canını bu ülkeye feda edecek bu vatan evlatlarına yapılana bak.
...................................yim bunlarin kardesim.

Olağanüstü zamanlardan geçiyoruz

O Ermeniyi dövdürtmeyecektiniz.

Neyse bundan bağımsız ;

Büro ortağım 33 yıllık avukat. Geçen sordum kendisine, abi dedim sen sıkı yönetim mahkemelerini gördün, devlet güvenlik mahkemelerini gördün, özel yetkili mahkemeleri gördün, fetönün yargıyı ele geçirdiği zamanları gördün hiç yargının bu kadar araçsallaştığı bir dönem hatırlıyor musun? dedim.

Yargı her zaman iktidarın iktidarın aparatı idi, tetikçi yargı mensupları hep vardı. Tetikçi olmasa dahi kraldan çok kralcı olanlar hep vardı. Ama ne bu kadar yaygındı ne de bu kadar hukuk bilmeyen kişiler vardı dedi. Devlet Güvenlik Mahkemelerinde asker üyeler mahkemelerde ama hukukçuydular, şimdikiler hukukun h sini dahi bilmiyor dedi.

Geri