Devlet Bahçeli: "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmed'ler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Devlet Bahçeli:

"Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmed'ler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir."

Ehhh Bahçeli'de siyasete ülkü ocaklarında başlamıștı, bu çok önemli.

Bir bakmışın, iki memur kollarında havalimanındasın.
Senin bu hayal gücün beni benden alıyor. Ve bakıyorum hep böyle hayalkerinin esiri oluyorsun, aksi taktirde ülkede uzun süredir kötü giden işleri görmezlikten gelmezdin, iyi olacak hayellerin seni böyle kör yapıyor.

Devlet Bahçeli; Öcalan’a, DEM Parti’ye ve SDG’ye saygı gösterilmesini istedi:

“Elimizi vicdanımıza koyup düşünelim: PKK’nın kurucu önderliği 27 Şubat 2025’ten itibaren tüm sözlerinin ardında durdu.

Silahların yakılmasını sağladı mı, sağladı.

27 Şubat çağrısı örgütün tüm bileşenleri için bağlayıcı oldu mu, oldu.

Madem maksat hasıl oldu, bize düşen de PKK’nın kurucu önderliğine, DEM Parti’den tüm örgüt uzantılarına kadar saygı gösterilmesini istemektir.”

Gerçekten siyaseti hiç anlamıyorum kafa yorunca da çok sinirleniyorum.
Şimdi bu yaşta ve bu haldeki insanların benim hayatım hakkında karar verici olmalarına nasıl alışabilirim ?
Kesinlikle yaş sınırı gelmeli. Belli bir yaşın üstünün milletvekili, bakan veya cumhurbaşkanı olmaması şart artık.
Hayattan bir beklentisi bir amacı kalmayan yaşlı beyinlerin ülke yönetme çabası niye ?

Gerçekten siyaseti hiç anlamıyorum kafa yorunca da çok sinirleniyorum.
Şimdi bu yaşta ve bu haldeki insanların benim hayatım hakkında karar verici olmalarına nasıl alışabilirim ?
Kesinlikle yaş sınırı gelmeli. Belli bir yaşın üstünün milletvekili, bakan veya cumhurbaşkanı olmaması şart artık.
Hayattan bir beklentisi bir amacı kalmayan yaşlı beyinlerin ülke yönetme çabası niye ?
Yaş ile alakalı değil. MHP'de tüm milketvekilleri, parti üyeleri, seçmenleri,...... bu yaşta değillerki. Korkunç olan bu tip partilerde genel başkan ne derse o doğru kabul görüyor ve istisnasız herkes arkasında duruyor. Aksi taktirde parti meclisde ve dışında kaynardı.
Siyasetciler toplumun aynasıdır, ülke toplumunun ezici çoğunluğu basiretsiz, geleceği öngöremeyen, sadece gaza getirilenlerden,....... ibaret.

Olm bahçeli normal.
Anormal olan, dün bozkurt haline oy veren adamın bugün poşulu haline de destek vermesi. Bu durum siyasetle aciklanamaz

Adam haklı. Artık barış gelsin. Suriye'ye mi özeniyorsunuz?

Senin bu hayal gücün beni benden alıyor. Ve bakıyorum hep böyle hayalkerinin esiri oluyorsun, aksi taktirde ülkede uzun süredir kötü giden işleri görmezlikten gelmezdin, iyi olacak hayellerin seni böyle kör yapıyor.
Hayal dünyasından değerlendirme yapan sensin. Senin taptığın Erdoğan'ı övüyor. Sen sövüyorsun.

bir taraf seç
o da ben olayım

Geri