Deviantart Açılmıyor Kapandı mı

Konu sahibi son olarak 2739 gün önce görüldü
Deviantart'a düne kadar girebiliyordum ama açılmıyor artık.

Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi Mahkeme/Savcılık kararı ile erişime engellenmiştir.

uyarısını alıyorum.
Sorunu araştırdığımda Dns ayarları değiştirerek girebileceğimi söylediler ama onu beceremedim bilen biri bana yardım edebilirmi acaba rica etsem.​

İp adresini degistirebilirsin ilgili merciyi arayip yada modemine reset at dene hatta kullanici adini ve sifeyi yenile.
Kolay gelsin

Ag baglantilari / ozellikler / protokol 4
Google dns yazarsan ogrenebilirsin

Chorome kullanıyorsan zenmate eklentisi yükle heryere girersin

İp adresini degistirebilirsin ilgili merciyi arayip yada modemine reset at dene hatta kullanici adini ve sifeyi yenile.
Kolay gelsin

Modeme reset atıp denedim ama yine aynı durum.
Şirket interneti için ıp değişimi yapabileceğimi sanmıyorum pek.
Ama çok teşekkür ederim önerileriniz için​

Ag baglantilari / ozellikler / protokol 4
Google dns yazarsan ogrenebilirsin

Çok baktım aslında kolaydır da cesaret edemiyorum o rakamları falan değiştiriyorum
Ya bişey olursa diye iptale basıp geri çıkıyorum.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hiçbir program kullanmadan o ekrandan kurtulmanız mümkün. Yolu belki biraz karmaşık olsa da aşağıdaki yönergeyi bir deneyin derim.

[YOUTUBE]rCwuUwGvnPs[/YOUTUBE]​

:hi:

Sn. @EbruLi Hanım, ayarların değişmesinden ötürü olası bir korkunuz varsa, işinizi şimdilik görmek adına bir program da önerebiliriz, Sonra tekrardan kaldırırsınız ama izleri kalır kayıt defterinde. Artık yol seçiminiz size kalmış.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hiçbir program kullanmadan o ekrandan kurtulmanız mümkün. Yolu belki biraz karmaşık olsa da aşağıdaki yönergeyi bir deneyin derim.

[YOUTUBE]rCwuUwGvnPs[/YOUTUBE]​

Çok teşekkürler yardımınız için.
Video ve görsellere çok baktım ama ya bazen karıştırıyorum yada tam yapıcam ya yanlış olursa diye geri kapatıyorum.
Yapamadım bi türlü​

Windows 10 dns ayarı değiştirmek için de BURAYI incelemeniz yararlı olabilir.

Sn. @EbruLi Hanım, ayarların değişmesinden ötürü olası bir korkunuz varsa, işinizi şimdilik görmek adına bir program da önerebiliriz, Sonra tekrardan kaldırırsınız ama izleri kalır kayıt defterinde. Artık yol seçiminiz size kalmış.

Ben kendim bilmediğimden ötürü korkarak yaklaşıyorum Dns ayarların değişikliğine.
Programdan ziyade Dns ayarlarının değişmesi benim için daha iyi olur tabiki de

Herhangi bir yanlış işlem sonucunda geçici olarak nete bağlanmanızda sorun oluşabilir. Sistem Geri Yükleme ile bundan da kurtulmanız mümkün. Tabi isterseniz onu da ayrıca anlatabiliriz. Siz Dns ayarlarını anlatıldığı şekilde bir değiştirin. Gerçi bir de modeme reset atmanız ve çerezleri temizlemeniz gerekebilir.

Windows 10 dns ayarı değiştirmek için de BURAYI incelemeniz yararlı olabilir.

Burası gayet açıklayıcı şekilde oldu benim için.
Şimdi yaptım denedim siteye rahatlıkla girebiliyorum.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Vaktinizi aldım hepinizin teşekkürler tekrar tekrar :sana:​

Windows 10 kullanıyorum.​

"Ağ bağlantıları" sağ tıkla özelliklere gir açılan pencerede sol tarafta "bağdaştırıcı ayarlarını değiştrin" var ona tıkla. wifi den bağanıyorsan wifi kabloluysa kablolu olan bağlantı işaretine sağ tıklayıp özellikleri aç.
Açılan pencerede "internet protokolü sürüm 4 çift tıkla.
"dns ayar sunucu adreslerini kullan" işaretli yap. dns değiştirmen aktifleşecek. tercih edilen dns kısmına 8.8.8.8
diğer dns sunucusuna da 8.8.4.4
yaz tamama bas
kolay gelsin

Burası gayet açıklayıcı şekilde oldu benim için.
Şimdi yaptım denedim siteye rahatlıkla girebiliyorum.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Vaktinizi aldım hepinizin teşekkürler tekrar tekrar :sana:​

Rica ederim efendim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

İyi vakitler :hi:

"Ağ bağlantıları" sağ tıkla özelliklere gir açılan pencerede sol tarafta "bağdaştırıcı ayarlarını değiştrin" var ona tıkla. wifi den bağanıyorsan wifi kabloluysa kablolu olan bağlantı işaretine sağ tıklayıp özellikleri aç.
Açılan pencerede "internet protokolü sürüm 4 çift tıkla.
"dns ayar sunucu adreslerini kullan" işaretli yap. dns değiştirmen aktifleşecek. tercih edilen dns kısmına 8.8.8.8
diğer dns sunucusuna da 8.8.4.4
yaz tamama bas
kolay gelsin

Çok teşekkür ederim anlatımınız için.
Halletim biraz önce :cici:​

Geri