devamsızlıkla okula gelmek zorunda kalmak ...

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
devamsızlık hakkı 20'dir okula 19.5 günn devamsızlıkla gelmek zorunda kalmaktır mayıs ayında herkes dersten kaçar sen sınıfta oturursun ... of ne kötü b ir durumdu be

Yazin yedigin hurmalar kisin tirmalar durumu

Hic öyle sorunum olmadı 3 ay okula gitmedim :D yokta yazılmadım

Üniversite de takan hocalar olmadığı sürece devamsızlık dert degil :d

ders kacirmak hiç adetim degildi :D uyusam da o derste olacagim yani yoklamanin başini hep ben çekerim :p ee derse geldigim icin hocalar beni sever , sevdikleri icinde büyük ihtimalle o dersten geciyor oluyordum:D

Geceden "bana imza atın, uyanamayacağım" dediğim arkadaşımın saat 4'te uyanıp "bugün ders mi vardı" demesinin sonucudur..

sınırda olmanın heycanıda bir başka oluyor

Kalmamak adına akşamdan kalmayken gitmiş idim, bir daha da gitmem. Kalayım daha iyi. :d

48 gün devamsızlığım vardı bir seferinde, yalama olmuştuk, artık okula gitmemek bir zorunluluk idi...

Şu an içinde bulunduğum naçizane durumun özeti niteliğinde bir başlık.

Benim zamanımda gelmeyin diyorlardı son sınıfta olanlara son iki hafta dert değildi yani

devamsızlık problem olmazsa hiç gidilmeyecekmiş hissi yaratılmış başlık.
madem bu kadar itici, madem bu azabınızın sebebi; gitmeyin.
her ne kadar zorunlu eğitim oniki yıl olsa da; liseyi terk etmiş bir sürü insan var,
gitmeyin okula :/

Ben yapar yapar sonra derse geç kalmışım beni yarım gün yok yazmışlar der velimi götürür sildirirdim :p

Herkes tatil yapar sen okula gidersin, zordur zor..

10 dersin

İkisin de %10
Altısında %20
İkisinde %30

Devamsızlık hakkı, yiyorsa gelme :T:

Ünide bile yapmadım dersi kaçırırsam vicdan azabı çekiyordum.
Hocalar benim notlarımdan alıp fotokopi çektirirdi. Öyle de güzel öğrenciydim hani.

Geri