Destekli ölüm.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
… Yardım et, bir iğne vur ve sönsün acımın yangını
Güneş su olsa, yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını..

Kadın ne güzel bu yaşına rağmen haklı olarak yaşlılık cehennemine düşmemek için ötenazi istiyor

düşüncelerine tamamen katılıyorum, kampanya bize kadar ulaşırsa 1 euro bağış yapacağım.

ölme hakkı verilmeli

Bir Kürt evladı
Asla ebeveyni sokağa atmaz, bakım evine vermez
Yaşlılığın da Kürt çocukların elinde kalmak ister insan

Yabani sen şanslısın bu konuda
Videoyu izleyince kasvet çöktü valla

Kadın baştan çıkarma yetisini kaybetmiş
Farkına varmak dokunmuş

Bir Kürt evladı
Asla ebeveyni sokağa atmaz, bakım evine vermez
Yaşlılığın da Kürt çocukların elinde kalmak ister insan

Yabani sen şanslısın bu konuda
Videoyu izleyince kasvet çöktü valla

Kadın baştan çıkarma yetisini kaybetmiş
Farkına varmak dokunmuş
Bunun ırk ile Alakası yok devir değişti Yeni nesil bize su bile vermez

Doğuda bakım evi yok ama çoğu Gürcistan’lı Tacikistan’ları bakıcı tutup yaşlılarına hizmet ediyor evinde Avrupa’da sıkıntı mecburi bakım evinde kalman lazım genede adamlar dört dörtlük bakıyor yaşlılara bakmak çok eziyetli bir iş

Bazı insanların en büyük kabuslarından birisi, yaşlanmak ve bir daha hiç kimseye eskiden olduğu gibi çekici gelmemektir. Yaşlılığın yarattığı olumsuzluklar bir tarafa, bu gerçekle yüzleşmek çok ağır gelir. Etrafta gördüğümüz çoğu yaş farkı içeren ilişkilerde de durum aynıdır fakat sorun şu ki bu tarz ilişkilerin büyük bir çoğunluğunda, genç olan taraf da yaşı ileri olan taraf da beklentilere yeterli düzeyde karşılık veremezler çünkü bir insanın ruhu ne kadar genç kalırsa kalsın, biyolojik bazı değişimler, bu gençliği aynı düzeyde muhafaza etmeye imkan tanımamaktadır.

Videodaki bu kadın aslında ölmek istemiyor fakat anlaşılan o ki oğlu yaşındaki genç onu çok etkilemiş hatta aşık olmuş ancak yaşı sebebi ile onun ilgisini çekmeyi başaramamış ve bu durumun yarattığı hayal kırıklığı ile yaşama sevincini yitirmiş. Üstelik "Yaşlı bir erkeğe aşık olamam." cümlesi de dikkatimi çekti.

Yaşlanmanın ne yazık ki çoğu insanda böyle olumsuz etkileri var ve estetik müdahaleler de belli bir yaştan sonra sonuç vermiyor ayrıca verse bile en fazla olacak olan, yaşınıza göre daha iyi görünmektir. Kadının videodaki genç hali oldukça çekici ve aşık olduğu genç ile o yaşlarda karşılaşma şansı olsaydı elbette durum farklı olabilirdi ama ne yazık ki hayat bazen insanlara böyle sürprizler yapabiliyor.

Video beni derinden etkiledi. Kendi yaşına uygun birisi ile mutlu olabilecekken, ona aşkı ve yaşama sevincini yeniden hissettiren kişi, ne yazık ki oğlu yaşında birisi...
Kınamıyorum ama onaylamıyorum da ancak arada büyük yaş farkı olan ilişkiler üzerine bana farklı bir bakış açısı sunmuş oldu.

Videoda bahsettiklerinin çoğu bana kalırsa bahane, her ne kadar bu kararı çok uzun süre önce vermiş gibi görünse de bir şekilde aşabilirdi. Tek istediği yeniden genç olmak ve ne yazık ki imkansızı istiyor, bu da onu hayattan soğutuyor. Üzüldüm ve dilerim bu umutsuzluktan çıkacağı bir durum yaşar.

Son düzenleme:
Geri