Desteklediğiniz Aday Eşcinsel Olduğunu Açıklarsa Tepkiniz Ne Olur?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
eşcinseller ile normal insanı karşılaştırıp mukayese etmeni anlamış değilim ama, ben kişisel görüşümü beyan ettim doğru/yanlış takdiri size kalmış, benim şahsi düşüncem bu yönde ben adil bir yönetim benimseyeceklerini düşünmüyorum muhtemelen çoğu insan da böyle düşünüyor ki yönetimde söz hakkına sahip değiller.

"Sapkın olmayanları"(!) da görüyoruz.
Kimisi din-Allah adı altında kimisi vatan-bayrak adı altında "delikanlılıklarını" gösteriyor.

Bana göre sapkın, ahlaksız ve namussuz olan cinsel tercihleri farklı olanlar değil, din, vatan adı altında ayakkabı kutusuna milyonlar gizleyendir.

Merak etme arkadaş, eşcinsellerin tercihleri bireyseldir. Mevcut zihniyet gibi ben böyle yapıyorsam toplum da böyle yapacak diye zorbalık göstermezler.

Elbette burada söz konusu olan toplumun çıkarkarını gözetmektir. Toplumun çıkarını gözettiği sürece kim olursa olsun desteklenmelidir.

Şuan desteklenen hiç bi aday bilgimiz dahilinde eş cinsel değil
İktidarda da eşcinsel kimse yok.
Desenize adaletli bir şekilde harika bi düzen için de yönetiliyoruz.
Ne kadar şanslıyız.

millet es cinsel olsa bile bu zihniyetiniz yuzunden korkudan soyleyemiyor.

Ne yani eş cinsel olunca insan olmuyor mu ?

Millet sapıtmış artık gerçekten dünyanın suyu çıktı kalkın marsa gidiyoruz

eşcinseller ile normal insanı karşılaştırıp mukayese etmeni anlamış değilim ama, ben kişisel görüşümü beyan ettim doğru/yanlış takdiri size kalmış, benim şahsi düşüncem bu yönde ben adil bir yönetim benimseyeceklerini düşünmüyorum muhtemelen çoğu insan da böyle düşünüyor ki yönetimde söz hakkına sahip değiller.

bir sürü iddiada bulunduğunuz için yanıt verme gereği duydum yoksa önyargılarınızla yaşamanızda herhangi bir sakınca yok lakin bölüm "tartışma" bölümü, karalama, ötekileştirme ve nefret suçu kapsamında değerlendirecek ibareler yer alınca takdir edersiniz ki insan sessiz kalamıyor:)

bu arada kimsenin cinsel yönelimini bilemezsiniz, ülkemizdeki zihniyet malum başta can güvenliği olmak üzere birçok kaygıdan dolayı kişiler yönelimlerini gizliyor olabilir, siz karşı cinse ilgi duyduğunuzu çalıştığınız işyerinde, ya da bulunduğunuz mevkide sürekli deklare etme gereği duyuyor musunuz? bu sizin özelinizdir, kimseyi ilgilendirmez.

herkesin aynı düşüncede olması o düşüncenin doğru olduğunu da göstermez. yolsuzluğu da hoş karşılayan, hatta hakkıdır diyenlerimiz var, sandığımızdan da sayıca fazlalar üstelik ama bu yolsuzluğu hak yapmaz, ahlaki bir kılıf oluşturmaz.

saygılarımla

Mahkeme görüldü mü? Sen kalkmış yolsuzluk diyorsun konuyu nereye getirdin, şu an davanın seyrine baktığımız zaman bunlar sadece iddia değil mi? Mahkeme gorulmeden sen nasıl bu şekilde ithamda bulunabiliyorsun? Neyse tamamen dünya görüşü ile alakalı herkes neye inanmak istiyorsa ona inanıyor halbuki bize aklin yolu birdir diye öğretmişler idi
Saygilar bizden ne demek

Mahkeme görüldü mü? Sen kalkmış yolsuzluk diyorsun konuyu nereye getirdin, şu an davanın seyrine baktığımız zaman bunlar sadece iddia değil mi? Mahkeme gorulmeden sen nasıl bu şekilde ithamda bulunabiliyorsun? Neyse tamamen dünya görüşü ile alakalı herkes neye inanmak istiyorsa ona inanıyor halbuki bize aklin yolu birdir diye öğretmişler idi
Saygilar bizden ne demek

konu dışı ama cevap hakkı doğuyor; velev ki görünen hiçbir şeyi görmedik ( ben de suçu ispat edilene kadar herkes masumdur düsturuna inanırım ama delilleri, makam sahibi kişilerin açıklamalarını göz ardı etmek de en hafif tabirle körlüktür) derdim bu değil zaten. ülkemizde yaşanan, sıcak gündemi oluşturan davalar da değil. bahsettiğim yolsuzluk söz konusu olunca " yolsuzluk haktır, yaptıysa da canı sağolsun" diyebilenler. bunlar söyleniyor maalesef. çevrenizde yoksa basit bir twitter taraması yapabilirsiniz.

insanların bir düşünceyi kanıksaması, desteklemesi, bir görüşün geniş çevrelerce kabul görüşü o görüşün doğruluğunun kanıtı değildir. ahlaki ölçüt de bu olamaz. bahsettiğim yalnızca bu.

Silinecek mesajlar yazdığınız içindir.

Yani sosyal medyada söylenen bir laf neden bu kadar ilgi görüyor hoş anlamıyorum arkasında kim var ne amaçla yazmış?? Delinin biri kuyuya taş atiyor herkes onun peşinden gidiyor pardon herkes dedim bazıları birilerinin söylemlerini o görüştüki herkese maal etmek etık değil bence siz tivit atın en iyisi rt yapın orası da ayrı bir dünya

O zaman

Örnk ; Muhtarlıga en basitinden bir iş için gittin ayyy kızz hoşgeldin dese .. :dusun:

Bu örneği vermekteki amaç nedir ki?

Örnekteki amaç Konuşma seklinden cinsel tercihinin ne yönde olduğunu anlayabilmekti, gevşek olduğunu değil . Sanıyorum ne demek istediğimi anlamamışsın . En yakınımın verdiği bir örneği burda anlatarak konuyu başka yönlere taşımak istemiyorum.

Nikahlanmayacağız ya . :) Herkesin hayatı kendine, icraatlerine bakarım. Sırf öyle diye de yargılamam.

Günümüz siyasileri erkeğim diye geziyorlar da ortada ne oluyor!Çok mu delikanlılar!

Dünyanın hiçbir yerinde örneği yok, eşcinsel bir insan ne kadar adil olabilir?

sen boyle bir onyargida bulunurken ne kadar adilsin onu da sormak lazim o zaman.

insanlari tanimadan on yargida bulunup genellemek kolay.

acikcasi boyle bir kisiyle gurur duyardim, cinsel tercihleriyle alakasi yok, tamamiyle cesaretinden dolayi.
Dunyada ulkemizde dahil bir cok yerde hastalik olarak goruluyor escinsellik, sapkinlik,sapiklik deniliyor. Bunu diyenlerin cogu da dinlerine bagli insanlar, bi haberler Tanri'nin onlari boyle yarattigindan. Biz nasil bilincsizce bir kadindan/erkekten hoslaniyorsak onlarda bilincsizce holsaniyorlar. Demiyorlar ki "ben bugun bir erkege asik olacagim erkek olarak" Escinsellerin olduruldugu, tehdit edildigi bir ortamda yasiyoruz ne yazik ki. Ortaya cikip ta derse ben escinselim, buyursun, cesaretinden dolayi alkislarim ayrica bu aciklamasi ne kadar cesur oldugunun gosterir gozumde daha da deger kazanir.

Ayrica adayimin cinsiyet tercihleri beni acikcasi ilgilendirmez. Nasil erkek bir bakan bir bayanla goruldugunde [evli degilse] bir tepki vermiyorsak[medyanin abartmalari haric], yine bir erkekle goruldugunde tepki vermemek gerek. Cinsiyet tercihleri yapacagi isi de etkilemez ayrica, escinsel olmasi yaptigi isleri etkilemez, normal bir insan gibi isini yapar.

ben hetero falan bilmem, eşcinsellerin yönetimde söz sahibi olması başlı başına büyük tehlike teşkil eder, bunlar dünyanın hiçbir yerinde itibar görmüyorlar, duygu kontrolü yok çünkü bir eyilim var bu insanlarda, sürü halinde dolaşıp bir hak talep ederler, yani bir de söz sahibi olsalar neler yaparlar kim bilir, yani bir gayenin lezonun adil olacağına ihtimal vermiyorum..

dunyanin hicbir yerinde itibar gormemeleri sizin gibi tnaimadan bilmeden daha ne olduklarini bile anlamadiklari bu konuda bilgisizce yorum yapan insanlardir. daha heteronun ne oldugunu bilmiyorsunuz.
dunyanin hicbir yerinde itibar gormuyor degiller, itibarlari var cunku cogu insan onlara "insan" olarak bakmayi seciyor sizin gibi "gay, yumusak, top,lezo(!) " diye degil. Cogu insan insanlari tanimayi tercih ediyor.

Duygu kontrolleri yok? afedersiniz karisini aldatan adamda da yok o zaman. ama adam gay degil. bu onu nasil daha guvenilir yapiyor? karisini baska bir kadinla aldatmissa sorun olmuyor mu? yolsuzluk hapan heteroseksuel bakanlarimiz da cok guvenilirler [ha gercekten karistilarsa]

suru halinde dolasip hak talep etmelerinin nedeni de ,sizin tabirinizle, insan olarak gormemesi bazi "insanlarin" onlari. eyilim derken ne eyilimi peki? sizin bir kadina olan eyiliminizden farki nedir?

sizin su soylediklerinize bakarsak ben de bazi heteroksuellerin adil olacagina ihtimal veremiyorum.

adillik insan olmakla alakali, cinsel tercihlerle degil. ha bu cinsel tercihleri de Tanri veriyor, oyle doguyorlar. sandiginizin aksine bir "eyilim" tercih etmiyorlar.

Şahsi görüşüm.. Azasından tutun Cumhurbaşkanına kadar.. Kişiliği karakteri Adaleti hizmet anlayışı insanlara yaklaşımı, Yolda yürüyüşüyle bile vs vs, En küçüğümüzden en büyüğümüze kadar topluma faydalı yararlı, her haliyle örnek insan modeli olmalı. ( Var mı Peki ? Hayır bence yok..)

desteklemeye devam ederim.. cinsel tercihine değil, yapacağı hizmetlere bakarım...

Yurt disinda herhangi problem olmaz desteklerim fakatTurkiye'de bu cok zor. Gerek kultur gerek dini acidan benimseyip kabullenmez toplum escinseli ulke yonetiminde. Diger taraftan sanat gunesi diye diva diye taclandirdigimiz insanlar var ne garip bir milletiz. Bi taraftan yerlere vururuz diger tarafta alkislariz. Sadede geleyim sasiririm ne yapabilirim baska .)

Geri