Destek istiyorum Merhaba kızlar instagram bütiği açtım beni takip edin

Konu sahibi son olarak 3649 gün önce görüldü
Neden olmasın dedim bende yapabilirim diye düşündüm ve bir butik açtım, vergi levhası vs hepsini hallettim desteğinizi bekliyorum instagram hesabım yeni1senbutik

Canım ben kazıklandıktan sonra artık bıraktım .d bir tek simge ve eylem tertemiz'in butiğini takip edip alıyorum .d

Butik açsaydın olurdu.

insanlar devletine vergi ödüyor mağzasına gidip alışveriş yaptığınız insanlar gibi internet üzerinden yapılan alışverişlerdede devletine güvenmek zorunda ve internetten yapılan alışverişlerde bir çok kayıt var ama mağzada ödediğiniz para karşılığı aldığınız fişden başka bir kayıt yok instagrambutik hesabım tamamen yasaldır alacağınız ürünlerde kargo paketinin üzerinde fatura yoksa almayın emek harcıyorum ben bu işi yaparken ürünleri bizzat kendim seçiyorum ve uygun fiyata satıyorum yanlız tanımadan bilmeden sahtekarmış gibi atılan yorumları Allah' a havale ediyorum.

Canım ben kazıklandıktan sonra artık bıraktım .d bir tek simge ve eylem tertemiz'in butiğini takip edip alıyorum .d
insan kazıklamaya çalışmıyorum, dürüst bir şekilde işimi yapmak istiyorum. bana siz güvenip veya güvene memeniz için önce bir şans vermeniz lazım.

insan kazıklamaya çalışmıyorum, dürüst bir şekilde işimi yapmak istiyorum. bana siz güvenip veya güvene memeniz için önce bir şans vermeniz lazım.

Sana Sahtekarsın muamelesi yapmadım ben sadece muzdaribi olduğum olaydan bahsettim ve güvenim sarsıldı :) neyse işinizde başarılar takip edeceğim şimdi :)

Başarılar dilerim.Oldukça güzel modeller var.
Şu çiçekli elbise hoşmuş.

13408693_246039925764346_238823466_n.jpg

Fakat netten alışverişe güven çok zor.Yanılmadığım tek alışveriş sitesi Modanisa.
İki günde geldi ve kapıda ödemeli.Bu seçenekleriniz de var mı?

Fakat netten alışverişe güven çok zor.Yanılmadığım tek alışveriş sitesi Modanisa.
bende kapıda ödeme ve 2 günde kargo şeklinde çalışıyorum hesaba baktıysanız orada bilgileri paylaşmıştım.

Musteriniz bol olsun :) instagram hesabim yok malesef

SEVGİLİ @BANU BAŞLIKTA BİR SORUN VAR SANIRIM.

Destek istiyorum Merhaba kızlar instagram bütiği açtım beni takip edin.EDİN Mİ?

Instagram şu an için e-ticarete doğrudan site üzerinden izin vermiyor, doğru mudur? Oraya linkimizi koyup asıl sitemize yönlendirme yapmamız gerekiyor, değil mi? Bu arada Modanisa'dan alışveriş yapıyorsanız artık Morhipo vs. gibi onlar için de kampanya, indirim bilgileri veren siteler var. Onlardan faydalanıp benim gibi daha ucuza alabilirsiniz. Beni Modanisa ilgilendirmediği için onların kampanyalarını hiç kullanmadım.

Benide takip edebilirsiniz kislar.

Butik vs yok klasik iste .d

Kazancınızdan veya yaptığınızdan ötürü bir şey demiyorum lâkin, kafa tutacak şekilde çığ gibi büyüyen bu tür kazanım yollarını hiç de onaylamıyorum. Overlokçunuz ayağınıza geldi başka, e-overlokçu başka. Kolay gelsin.

Geri